Защо съществува

TALENT CLUB

Защо съществува

Talent

Club

Мисия

Мисията на Talent Club е да обедини студентите и да им даде възможност да заемат стратегическа роля при подобряването на условията за живот и реализация в България.

Клубът е достъпен източник на актуална информация, контакти, ресурси и инициативи, които да бъдат в полза на студентите. 

Визия

Визията на Talent Club е да бъде събирателна сила, която да обедини около себе си амбициите, целите и перспективите на студентите в България, с цел всички заедно да превърнем страната ни в едно по-добро и по-модерно място за живот. 

Платформа, обединяваща уебсайт с полезна информация и членски клуб за студенти с визия за бъдещето, желание за успех и ангажираност към случващото се тук и сега!

Защо го правим?

За да стимулираме подобряването на условията за живот и професионална реализация в България

Осъзнаваме, че процесът на търсене и намиране на правилното работно място може да бъде осеян с трудности. Именно затова нашата основна цел е да улесним осъществяването на комуникация между студентите и техните потенциални работодатели, както и да осигурим достъпна и полезна информация за инициативи и ресурси, които да бъдат в полза на всички студенти с визия за бъдещето. 

Нека поставим заедно основите на едно по-добро утре, в което младите хора ще останат в България да се развиват, да творят и да успяват тук

Статии и матeриали, създадени от специалисти

Достъп до обучения, събития и проучвания

Придобивки и глезотии

Среща с висшия мениджмънт на най-актуалните компании в България

Стани един от нас!

* indicates required