Онлайн среща с топ работодатели

| 27 май 2021

27 Май, онлайн

Online Career MeetUp е възможност за студенти и наскоро завършили да се срещнат с някои от най-популярните български работодатели. По време на събитието компании от различни сектори ще разкажат за кариерните възможности, които предлагат, и как да се възползваме от тях. 

Получи информация „от кухнята“ и отговори на всичките си въпроси! Разбери коя е правилната кариера за теб по възможно най-удобния начин – 🖥️ онлайн, от вкъщи. 

Участието е безплатно. Запиши се!

Запиши се тук ⬇️

Запиши се!

Kакво те очаква?

* indicates required
Статус:
  • ПРОГРАМА / 27 МАЙ 2021 г.

12:45 ч.

Откриване

13:00 – 13:30 ч.

Kaufland

13:30 – 14:00 ч.

OpenTag

14:00 – 14:30 ч.

Почивка / Индивидуални „бързи срещи“ с представители на компаниите

14:30 – 15:00 ч.

Coca-Cola Hellenic Bottling Company

15:00 – 15:30 ч.

Philip Morris

15:30 – 16:00 ч.

Почивка / Индивидуални „бързи срещи“ с представители на компаниите

16:00 – 16:30 ч.

Raiffeizenbank

16:30 – 17:00 ч.

Национално проучване "Препоръчан работодател"

17:00 – 17:30 ч.

Индивидуални „бързи срещи“ с представители на компаниите / Закриване

Организатор на ежемесечните онлайн събития е Talent Club – студентска организация, която стартира своята дейност през м. март 2021г. Тя използва ресурсите на популярната агенция ToTheTop – провеждаща ежегодните проучвания Graduate Survey от 2017г. насам.  

TalentClub.bg е платформа, която цели да среща студенти и работодатели, предлагащи кариерни възможности в България. Това ще се случва както по време на ежемесечните Online Career MeetUp събития, така и чрез редица други инициативи през годината. Следете сайта, социалните ни мрежи и се запишете за имейл бюлетина, за да сте първите, които ще научават за тези възможности!

Това е лесно! (почти) всеки месец! Изключение правят юли и декември. Очакват ни още 5 издания до края на годината с различни компании. Местата са ограничени, затова е важно да се запишете и да сте в течение при отваряне на регистрацията за участие на всяко следващо събитие! 

След като се регистрираш чрез формата по-горе, ще получиш email от нас за потвърждаване на участието ти. След това просто трябва да се включиш в деня на събитието и да се забавляваш докато същевременно с това градиш своето бъдеще! 🙂 

НЕ! Участието е абсолютно безплатно за студенти и изисква само регистрация през формата по-горе. 

Напълно възможно е! По време на почивките ще можете да се срещнете виртуално с представители на фирмите участници, да се представите и е възможно да получите предложение за работа. Компаниите не са задължени, но някои от тях участват именно с тази цел. Успех!