Student Influencer Network

Присъедини се към първата българска influence мрежа за студенти!

Може би сте студент с нарастващ Instagram, TikTok, YouTube или Facebook канал? Посветили ли сте се на социалните си изяви, за да покажатe Вашите способности, увлечения или творческата си страст?

Включете се в първата българска influence мрежа на студенти!

Всички знаем, че страхотното съдържание идва от тези, които обичат да го създават. Страстта и автентичността са основните ценности за нас в Talent Club и именно затова се стремим да създаваме и организираме кампании, които да будят у студентите любопитство и искрено желание за участие. Нашата цел е да се сблъскаме с възможно повече различни студентски интереси, така че каквото и съдържание да правите, не се колебайте да го споделите с нас! 

Като студент-influencer Вие ще имате привилегията да работите с някои от любимите си марки в България, както и с верен екип, който ще Ви дава насоки за осъществяване на кампаниите.

„Работата“ е изключително гъвкава, така че можете да я съобразите изцяло с Вашите дейности, ангажименти и начин на живот.

Очакваме Ви! 

Какво трябва да имате предвид:

☑ Трябва да имате поне 1 000 последователи, за да кандидатствате.

☑ Не можем да Ви гарантираме, че веднага ще открием „работа“, която да отговаря на Вашите интереси, но Ви гарантираме, че щом се появи нещо подходящо, ще се свържем с Вас!