За Accenture

Комбинирайки дългогодишен опит и специализирани умения в над 40 индустрии, ние предлагаме технологични, оперативни, стратегически, консултантски и бизнес дизайн услуги.  Нашите над 700 000 служители в 120+ страни стоят зад обещанието да развиват технологиите и човешката изобретателност всеки ден. Ние приветстваме промяната, като създаваме добавена стойност и възможност за споделен успех за нашите клиенти, акционери, партньори и общности.

От 2022 г. се позиционираме сред най-уважаваните компании в света, според класацията на сп. Fortune – World’s Most Admired Companies, за 20-та поредна година.

В България присъстваме чрез:

* Технологичен център, ангажиран с най-предизвикателните проблеми на редица индустрии и организации. Комплексните решения, които предоставяме, са разработени с помощта на най-съвременните глобални технологии. Основната ни цел е да насърчаваме дигиталната трансформация в световен мащаб, успоредно с бързо развиващите се иновации, които позволяват на клиентите ни да увеличат своите приходи и да се превърнат в най-добрата своя версия. Към момента, нашият Технологичен екип изпълнява глобални проекти с висока сложност в широко портфолио от индустрии – електронна търговия, търговия на дребно, застраховане, банкиране, телекомуникации, автомобилостроене, публичен сектор, туризъм и култура.Ние сме водещ системен интегратор за SAP, Microsoft, Oracle, IBM, Salesforce, Adobe, Workday и други иновативни технологични партньори.

Някои от платформите, които активно интегрираме, са SAP Commerce Cloud, Intershop, MuleSoft, Adobe AEM, IBM Sterling, CommerceTools и др. В допълнение, изграждаме и цялостни персонализирани решения за своите клиенти, базирани на микро услуги. Работим с Java, JavaScript/Typescript, React, Angular и Python. Партнираме си и работим активно с най-големите доставчици на облачни технологии, като AWS, Google, Azure и др.
Присъеденете се към екипа ни. Вашите умения, любопитство и талант ще се превърнат във врата към безгранични възможности за растеж!

* Център за интелигентни операции, специализиран в сферата на застраховане, продажба на технологични решения и продукти (digital inside sales) и звено за нормативно съответствие (KYC). Какво всъщност представляват „Интелигентните операции“? Те включват прилагане на стратегически подход за усъвършенстване на оперативните модели на функциониране в компаниите. Интелигентните операции стимулират иновациите, подобряват клиентското преживяване и позволяват на бизнеса да вземе по-бързи и оптимални решения за развитие. Нашите екипи владеят един или повече от следните езици: английски, френски, немски, италиански, испански, португалски, холандски, гръцки, арабски, турски, руски и много други. За да утвърдим мястото си на доверен работодател и лидер, инвестираме в обучението и развитието на своите служители. Предлагаме богата програма за развитие, повишаване на квалификацията и преквалификация, които подобряват и надграждат професионалните умения. Предходен опит в областта не е задължителен. Присъединете се към нас, за да можем заедно да осигурим добавена стойност в дългосрочен план, успоредно с качествена трансформация на нашите клиенти!Информация за компанията:

Брой служители в световен мащаб: 700 000+ души в 120 държави

Брой служители в България: 1000+, разпределени в два екипа – Технологии (300+) и Интелигентни операции (700+)

Градове в България

  • София и Пловдив
  • Варна, Бургас и Русе (дистанционни позиции)

Година на учредяване на компанията: 1989 г.

В България от: 2015 г. (Технологичен център), 2021 г. (Оперативен център)


Обядвай със…
Петър Торнев – Директор на Технологичния център на Аксенчър в България
Петър Торнев работи в IT сферата повече от 15 години. Зaвършил е “Компютърни системи и технологии“ в  Технически Университет – Варна. Става възпитаник на Harvard Business School, след като завършва програмата за Leadership Development през 2015 г. През 2020 г. завършва EMBA в Американския Университет в България.
Интересува се и се занимава с трансформация и усъвършенстване на лидерския потенциал и образование в България. Допринася за развитието на стратегии и иновативни решения в облачните технологии, киберсигурността, онлайн тръговията, мениджмънта, както и за прилагането на политики, свързани с културното, възрастовото и половото разнообразие в компаниите.

Accenture Bulgaria