За Akkodis

Akkodis (новото име на Modis Bulgaria) е пионер в т.нар. „Смарт“ Индустрия, а компанията е част от Adecco Group. Организацията разполага с експертиза в ИТ и дигиталните инженерни решения, които ускоряват иновациите и дигиталната трансформация в бизнеса.

Комбинацията от предлаганите от Akkodis услуги – Consulting, Solutions, Talent Services и Academy, позволява на бизнесите от различни индустрии да прогресират, да растат и да подобряват своята дейност.

Компанията има международно присъствие с над 50,000 консултанти и експерти в повече от 30 страни и фокус върху когнитивни технологии, дигитална трансформация, облачни решения и инфраструктури, Smart екосистеми и Industry 4.0.

В България, компанията оперира от 2005 г., като през годините е била позната под брандовете Ajilon, Adecco и Modis. На местния пазар предоставя технологични решения в сферата на софтуерното инженерство, както и ИТ и бизнес аутсорсинг услуги. Към момента броят на служителите на компанията е близо 1200 души, разпределени в цялата страна, включително в офис локациите в София и Пловдив.

Клиенти на компанията са едни от най-големите технологични компании в света, а офисът в гр. София е най-големия център за предоставяне на услуги на Akkodis в световен мащаб.

Офиси на Akkodis


Обядвай със…

Полина Декова – Мениджър Маркетинг и комуникации в Akkodis

Полина Декова е Мениджър Маркетинг и комуникации в Akkodis, с над 10 години професионален опит в областта.
Ръководила е редица employer branding проекти, разработвала е дигитални стратегии и различни онлайн кампании с цел разпознаваемост на марката и подбор на кадри. Oт 2017 г. насам отговоря за позиционирането на Akkodis на местния пазар, изграждането на устойчива маркетингова стратегия, вътрешната комуникация в компанията, CSR кампании и други.
Като един от най-опитните маркетинг специалисти в Европа за организацията, от началото на 2021 г. Полина работи в тясно сътрудничество с колегите си от Румъния, с цел налагане на бранда на местния пазар и изграждане на силна маркетингова общност, а от тази година отговаря и за развитието на маркетинг дейността и в останалите Delivery Centers на компанията.
Полина е отличена като „Маркетинг професионалист на годината“ от престижните международни награди International Business Awards и Stevie for Great Employer през 2021 г.

Още за Akkodis