За Alfa Laval

Alfa Laval е шведска корпорация, водещ глобален доставчик на първокласни продукти в сферите на топлопредаване, сепариране и работа с флуиди. Alfa Laval цели да подобри продуктивността и конкурентоспособността на своите клиенти в различни отрасли по целия свят. Ние дефинираме техните предизвикателства и предоставяме устойчиви продукти и решения, които отговарят на изискванията им – основно в енергийния, природния, хранителния и морския отрасъл.

В Alfa Laval винаги правим всичко възможно, за да преодолеем и най-трудните предизвикателства. Нашата движеща сила е да ускорим успеха на нашите клиенти, служители и планета. Това може да се постигне само с отдадени хора с любознателен ум. Любознателността e искрата, която стои зад великите идеи. А великите идеи са двигател на прогреса.

Нашата култура е открита, подкрепяща и неформална. Това създава среда, в която нашите служители да развиват своите таланти и да постигат отлични резултати като професионалисти. Като им предоставяме отговорности и им гласуваме доверие, ние създаваме за своите служители условия да израстват. Решени сме да привличаме, развиваме и задържаме най-иновативните и любознателни хора в нашата бизнес сфера.


Обядвай със…

Светлана Цанева, Мениджър Комуникации и Кампании Източна Европа & Маркетинг Мениджър Югоизточна Европа за Алфа Лавал

Светлана Цанева е маркетинг професионалист с богат и широкоспектърен опит в сферата на маркетинга. Притежава MBA диплома от Cotrugli Business School, с фокус Маркетинг.

Писъдениява се към екипа на Алфа Лавал през април 2021 година като Маркетинг мениджър за Югоизточна Европа, базирана в офиса на компанията в София. През ноември 2021 заема поста Мениджър Комуникации и Кампании за клъстър Източна Европа и отговаря за изграждане и имплементация на комуникационната стратегията за съответния регион, както и изграждане и оптимизиране процеси на работа.

През свободното си време обича да пътува. Особен афенитет има към дестинации в Азия и Индонезия. За нея е важното ученете за цял живот, затова инвестирането на време и енергия в личностното развитие е приоритет за нея.

Обядвай със…

Пeтър Стегел, Изпълнителен Директор на Алфа Лавал за Югоизточна Европа

Пeтър Стегел е управляващ директор на Алфа Лавал за Югоизточна Европа, като обхваща пазарите на България, Румъния, Словения, Хърватия, Босна и Херцеговина, Македония, Албания и Сърбия. Той е базиран в Любляна, Словения, но пътува често из целия регион, включително и в България.

По време на 18-годишния си опит в Алфа Лавал той е заемал различни позиции в областта на продажбите, като Инженер продажби, Мениджър части и сервиз, Мениджър Енергиен Отдел, а от 2012 г. заема предизвикателната позиция на Изпълнителен Директор за Югоизточна Европа с екип от 35 души, работещи в целия регион.

Преди да се присъедини към Alfa Laval, той е работил като морски инженер. Притежава MBA диплота от IEDC-Poslovna šola Bled.

През свободното си време Петър обича да бъде сред природата, като едно от любимите му занимания е да се гмурка.