Ардес Информационни Технологии

Вече над 27 години „Ардес Информационни Технологии” ЕООД (Ardes.bg) развива успешна дейност в сферата на информационните технологии, основно в търговията към крайни и корпоративни клиенти на потребителски продукти – лаптопи и настолни компютри, смартфони, компоненти, аксесоари и др.

В резултат на дългогодишната си история и положените усилия, днес компанията е в лидерските редици и едно от имената в ИТ бранша в България, доказала своя професионализъм и надеждност във времето.

„Ардес Информационни Технологии” ЕООД разполага с търговски обекти в градовете – Варна, София, Пловдив и Бургас, както и франчайз партньори във Велико Търново и Перник.

Паралелно развива и надгражда своя специализиран сайт за електронна търговия www.ardes.bg, чийто старт е даден през 1999г.

Ardes.bg може да се похвали със сплотен и отдаден екип от над 150 души, който не се притеснява от всяко едно предизвикателство. Това е и причината в две поредни години екипът успешно да покорява екстремното приключение Legion Run.

Компанията подкрепя активно каузи, свързани с развитието на българското образование. Управителят на Ardes.bg инж. Димитър Димитров е сред учредителите на движението „Сподели и Вдъхнови“, което има за цел да мотивира младите хора в България и да подобри учебната среда в страната. Компанията е основен спонсор на инициативата, като подкрепя организирането на специализирани обучения за учители, мотивационни лекции и семинари.


Инж. Димитров е съучредител на сдружение „Сподели и Вдъхнови“, чиято основна мисия е да вдъхнови децата на България да мечтаят смело, да си поставят достойни цели и да действат с решителност и постоянство, за постигането им.  

Обядвай с…
Инж. Димитър Димитров – CEO на Ардес Информационни Технологии
Инж. Димитър Димитров е завършил „Телекомуникационна техника” в ТУ-Варна през 1997-а, а през 2021 г. получава почетно звание доктор хонорис кауза за принос към учебното заведение.
Още като студент в 4-ти курс полага основите на успешната днес ИТ ритейл компания Ardes.bg, развивайки я от малък офис до национално присъствие в 6 града – Варна, София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Перник. Тя е специализирана в продажбата и сервиза на компютърни системи и смарт решения.
През 1999 г. стартира онлайн магазинът www.ardes.bg, който днес е в топ 3 на сайтовете, специализирани в продажба на ИТ техника в България и може да се похвали с над 300 000 посещения на месец. Благодарение на богатото продуктово разнообразие, допълнителните услуги, които предлага, както и с високото качество на обслужване Ardes.bg поддържа ръст на продажбите от над 15-25% годишно вече повече от 15 години. Във фирмата работят близо 150 души.

Кандидатствай за лична менторска среща с инж. Димитър Димитров

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: