АББ България

АББ е технологичен лидер в електроснабдяването, електрообзавеж-дането и автоматизацията, позволяващ по-устойчиво и ефективно бъдеще. Решенията на компанията обединяват инженерно ноу-хау и софтуер, за да оптимизират начина, по който нещата се произвеждат, предвижват, захранват и управляват. Надграждайки над 130 години върхови постижения, около 105 000 служители на АББ са ангажирани с иновациите, които ускоряват индустриалната трансформация.

АББ фондацията „Юрген Дорман“ за инженерно образование предоставя стипендии на студенти от целия свят, с много добри академични постижения, които се нуждаят от финансова подкрепа, за да могaт да продължат обучението си. Стипендията е насочена към студенти от Технически университет София и филиал Пловдив.

АББ е идеалното място да приложите на практика наученото и да започнете да трупате опит за една успешна реализация. Ако търсите кариера, която е наистина ориентирана към устойчивостта и иновациите, открийте света на технологичната революция с нашата лятна стажантска програма “Let your ABB story begin” 2024г.


Работата в АББ Ви дава възможност да допринесете за един по-
здрав и проспериращ свят. Обогатете Вашата история като се присъедините към един всеотдаен екип, фокусиран върху
технологиите. Искаме да се гордеете, че сте част от АББ.
Направете нашата история Ваша история.

Разгледайте нашите възможности, като сканирате QR кодовете

АББ Фондация
“Юрген Дорман”
Лятна стажант-ска програма в АББ
Кариери в АББ

Последвайте ни в социалните мрежи

/ABBBulgaria

/abb_bulgaria

abb.com/bg

Образование:(Required)