За КАM маркет

КАМ Маркет България от 2017 г. е част от семейството на най-голямата търговска верига КАМ и абсолютен лидер в търговията с бързооборотни стоки в Р. С. Македония. КАМ е активна в 3 държави с над 150 филиала, опериращи като хард дискаунтъри и предоставящи на своите клиенти най-високо качество на най-атрактивни цени. Магазините КАМ Маркет България са разположени в сърцето на големите жилищни райони и разполагат с богат асортимент от свежи и основни храни.

Наши основни приоритети са удовлетворение на клиента и устойчив растеж!

КАМ като работодател

Ние сме екип от над 1000 експерта по храните, които гледат в една посока. Нашата основна цел е да бъдем най-предпочитания работодател в България и верига номер едно за продажба на хранителни продукти.

Постигаме високи резултати благодарение на решителността, смелостта и амбицията на всеки един член на нашия екип. Организационната ни култура е изцяло ориентирана към хората. КАМ инвестира в своите талантливи служители, като им предлага постоянни възможности за обучение и развитие. По-голямата част от служителите, заемащи ръководни позиции са израснали вътре в компанията. Служителите на КАМ имат възможност да участват в най-различни инициативи и програми и имат активна роля във вътрешния живот на компанията.

Ние сме горди с нашия постоянно разширяващ се екип и смело можем да заявим, че сме Един екип, устремен в Една посока, сбъдващ своята Мечта!

Бъдещи планове

КАМ България оперира с общо 26 филиала, намиращи се в по-големите градове – София, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Кюстендил, Перник, Габрово.

Амбицирани сме непрекъснато да развиваме нашата магазинна мрежа и планираме бърз темп на експанзия през следващите години.

Планираме по-нататъшно разширяване и според бизнес плана предвиждаме откриването на още около 40-50 магазина.

КАМ като работодател

Ние сме екип от над 1000 експерта по храните, които гледат в една посока. Нашата основна цел е да бъдем най-предпочитания работодател в България и верига номер едно за продажба на хранителни продукти.

Собствени марки

Чрез нашите собствени марки – Bella farm, Vita, Lebon, Blue sea, Gusto, Milord, Sanny Funtasy, Saluti, Fiesta, Alpiko, Камко, Oma, Amia – гарантираме високо качество на възможно най-добра цена.

Основен фокус и приоритет на КАМ е развитието и обогатяването на собствените марки, които можете да намерите само в магазини КАМ.

В КАМ обръщаме специално внимание относно качеството на богатия ни асортимент и се ръководим от три принципа:

 • контрол на качеството
 • свежест
 • ниски цени

За сравнително кратък период нашите собствени марки се наложиха на пазара и станаха предпочитани от клиентите ни.

#КАМТИЙМ

 • Инвестираме в нашите талантливи служители, като им предлагаме постоянни възможности за обучение и развитие.
 • В компанията ние подготвяме нашите служители за отговорна и успешна работа и насърчаваме тяхното развитие. В КАМ работят професионалисти, които са започнали от ниски позиции и сега заемат висши ръководни длъжности.
 • С развитието на компанията в България се откриват нови работни места в Централен офис, Логистичен Център в с. Мировяне и филиалите в страната.
 • Ценим свободното време на нашите служители и в тази връзка им гарантираме време, да бъдат заедно със семействата си за най – Светлите празници – Великден, Коледа и Нова Година;
 • Въведохме серия от бонуси и придобивки като:
  • Конкурентно заплащане
  • Ваучери за храна
  • Бонус препоръчан служител
  • Бонус лоялност
  • Eдин ден допълнителен отпуск за Рожден ден
  • Допълнително здравно осигуряване

Контакт:

АДРЕС: ул. Ами Буе 57, София 1612

ТЕЛ.: 02 427 02 41

GSM: 0883 245 268

WEB: kam-market.bg

E-MAIL: office@kam-market.bg

Fb @kambulgaria

LIn @КАМ Bulgaria

Insta @kam_bulgaria

YouTube  KAM Market Bulgaria

Образование:(Required)