За Oworkers

Oworkers е международна многоезична компания за BPO услуги, предлагаща голямо разнообразие аутсорсинг на бизнес процеси. Дружеството разполага с офиси в различни части на света, едни от които във България, Египет и Мадагаскар.

Нашите клиенти са иновативни стартъпи, световни лидери от различни индустрии и големи установени на пазара Tech компании, включително компании от Fortune 500 и пионери в областта на изкуствения интелект. Това са организации, които имат нужда от услуги като обслужване на клиенти, въвеждане и обработка на данни, етикетиране на информация и модериране на съдържание.

Oworkers предоставя редица възможности за професионален растеж със стремглавото си развитие от 2019 година насам. Броя на служители се удвоява с всяка година и сме горди с постигнатите резултатите. Отличени сме в списания като Global Business Leaders,
Biztech Outlook и The Silicone Review. Удостоени сме и с множество награди като „Best Global Data Entry Outsourcing company” за 2022 и 2023 година.

Култура и ценности:

Нашата стойност са нашите служители! 
Част от ценности ни са поддържането и укрепването на фирмената култура и насърчаването на професионалния растеж.

В Oworkers всеки е ценен и получава лично отношение. Вярваме в

work-life balance и предоставяме възможност за изцяло дистанционни или хибридни позиции. Ние сме динамична компания, посветена на създаването на възможности, както за хора без опит, така и за вече кариерно развити професионалисти.

“Ние се гордеем със създаването на ободряваща работна среда, която цени щастието и развитието на нашите служители.”  – Нели Рангелова, Мениджър Човешки ресурси България

Станете част от екипа ни и ще получите иновативно обучение, квалифицирани ментори, страхотен екип и добри приятели!

Кандидатствай сега:

Oworkers в цифри:

Централен офис в Пловдив

100+ служители в България

25+ чуждестранни езика

500+ служители глобално

50+ активни проекта


Образование:(Required)