За Yettel.

Ще се сработим идеално

Искаш да се развиваш? Да си сред готини колеги и да виждаш смисъл от своята работа?
Ще се сработим идеално! Защото в Yettel ще откриеш всичко това:

 • Възможност да растеш като професионалист и личност чрез разнообразие от обучения, проекти, динамична работна среда и различни инициативи.
 • Приятелска среда и доказани професионалисти, от които да грабиш знания с пълни шепи.
 • И всичко това в динамичен бранш като телекомуникациите, където всичко се случва на висока скорост и вълнуващи проекти дебнат отвсякъде.

Yettel в цифри

С грижа за нашите колеги

Грижим се и за благосъстоянието на нашите колеги и техния баланс работа – личен живот.
Ето и част от придобивките:

Ние сме Top Employer

През 2023 г. станахме първият телеком в България, получил престижния
сертификат Top Employer. Той се издава от независимата международна
организация Top Employers Institute и отличава високото качество на нашите работодателски практики. Да получиш това признание не е лесно – зад него стои задълбочен 6-месе-чен одит на всички наши HR програми и политики. Затова и толкова се гордеем, че сме Top Employer!

  

Hub by Yettel:
стигни далеч със своята мотивация и нашия опит

Hub by Yettel е нашата едногодишна стажантска програма. Преди всичко обаче е страхотна възможност да натрупаш ценен професионален опит, да учиш от най-добрите, а защо не и да останеш за постоянно – нещо, което често се случва.

62

стажанти от старта на програмата през 2016 г. до днес

83%

от тях продължават развитието си в Yettel

Какво още?

 • Продължава една година
 • Заплатен
 • На пълен работен ден с 2 дни в седмицата с възможност за работа от вкъщи
 • Персонален ментор, който се грижи за твоето обучение и развитие

Наш човек ли си?

Ако си студент в 3-ти или 4-ти курс или току-що завършил млад специалист, имаш интерес към маркетинга, дигиталната търговия, финансите, работата с данни и технологии и си готов за следващата важна крачка в своето развитие – определено си наш човек.

Защо си струва?

 • Работиш по реални и стратегически проекти
 • Развиваш ключови бизнес умения
 • Имаш до себе си ментор, на когото можеш да разчиташ за всичко. Страхотни колеги също!
 • Получаваш всички придобивки като нашите служители – от ваучери за храна до отстъпка за закупуване на мобилно устройство и много други.
 • А ако взаимно се харесаме, имаш и реалната възможност да продължиш развитието си при нас и да достигнеш още нови върхове.

От стажант до старши специалист по стратегически финанси

Никол Беловарска е на 26 години и днес е част от екипа, който помага за

взимането на важни стратегически решения, базирани на прогнози и анализи

Защо Yettel

Станах част от стажантската програма на Yettel през 2020 г. Тъкмо бях завършила бакалавърската си степен – специалност „Бизнес икономика“ към Университета за национално и световно стопанство. По това време имах няколко оферти за стаж от различни известни компании. Hub by Yettel ме привлече с това, че предлага платена позиция на пълно работно време, но и работа върху реални проекти, собствени отговорности, задачи и срокове за изпълнение.

Стажът

Като стажант успях да се включа в няколко проекта, но основният от тях беше свързан с оптимизирането на целия репортинг в компанията. Моята задача беше да разгледам всички финансови доклади, които се изготвят, между кои от тях има допирни точки и как могат да се оптимизират. За целта анкетирах много хора на ръководни позиции, които са реалните получатели на подобен тип отчети.

По този начин цялостно подобрихме репортинг процеса и обединихме част от KPI-ите на компанията.
Попаднах в супер позитивен и сплотен екип, което беше много важно за мен. Въпреки че бях стажант, осъзнах, че човек трябва да проявява проактивност, за да получи колкото може повече знания. Решението зависи изцяло от теб – да промениш или подобриш нещо, да си поставяш конкретни цели за развитие и да имаш ясен план за постигането им.

Работата

Още преди да приключа стажа получих предложение да остана за постоянно в компанията. И до днес съм в отдел „Финансов репортинг и анализи“ към дивизията „Стратегически финанси“. С колегите в екипа помагаме на висшия мениджмънт да взима важни решения, базирани на прогнози, резултати и анализи. Като служител отговорностите нарастват, но също и твоето значение и принос за компанията.
Наскоро получих и още една хубава възможност – бях одобрена за програмата на Yettel EduGrants, която осигурява образователни грантове за служители. Така през следващата година и половина ще се обучавам за професионалната квалификация по счетоводство за бизнес CIMA – тя е световно призната и се присъжда от Chartered Institute of Management Accountants, Великобритания.
Тук ежедневно откривам предизвикателства, голяма отговорност и динамика, съчетани с професионализма на колегите, с които работя. Ангажираността на всеки един от нас и стремежът за постигане на поставените цели мотивират и мен самата да постигам повече.

От стажант до старши специалист по стратегически финанси

Никол Беловарска е на 26 години и днес е част от екипа, който помага за

взимането на важни стратегически решения, базирани на прогнози и анализи

Защо Yettel

Когато през 2020 г. кандидатствах за стажантската програма на Yettel, бях все още студент в Технически университет – София, специалност „Телекомуникации“. Именно възможността да трупам опит в областта, която уча, бе една от причините, заради която избрах Hub by Yettel. Хареса ми, че програмата е с продължителност една година. Това ми даде достатъчно време да се адаптирам и да свикна със средата. Позволи ми много по-пълноценно и задълбочено да вникна в задачите, да черпя опит от останалите колеги и да се почувствам наистина като част от екипа.

Стажът

Първият проект, в който се включих като стажант, бе в областта на разработката на фиксирани услуги. Задачата беше да надградим вече познатата услуга Интернет за дома.

Участието ми в толкова голям и ключов за компанията проект ми помогна да свържа теорията с практиката и да погледна на специалността си в университета по нов начин. Работата в екип с толкова много професионалисти не само ми помогна да се приспособя по-бързо и лесно, но ми показа, че развитието на технологиите върви с пълна сила и съм избрал правилното място за себе си. Най-ценното, което научих, е, че екипната работа и добрата комуникация между колегите могат да покорят и най-недостижимите на пръв поглед върхове. С труд, мотивация и желание всичко може да бъде постигнато.

Работата

По време на стажа си имах възможност да работя с колеги от друг отдел, които видяха потенциала и желанието ми за работа. Така още преди края на програмата получих страхотно предложение да започна работа като мрежови инженер в дирекция „Technology Strategy and Engineering“, където основните дейности са свързани с подобряването на мрежата. Усещането е прекрасно, защото когато израстваш и се чувстваш оценен, придобиваш увереност и самочувствие. Мотивацията ти за работа расте.
Днес съм в екипа, който отговаря за развитието на мрежата, като основните ми задачи са свързани с построяването на нови базови станции и подобряването на вече съществуващите. Всичко това е дълъг и постоянен процес с изключително комплексни и разновидни задачи, които допълнително надграждат знанията ми. Така не спирам да уча нови и нови неща, което още повече ме развива. Работата в огромна компания като Yettel позволява на амбицията за растеж да няма лимити, а няма по-голям стимул от това за млад служител, мотивиран да постигне бляскава кариера.

Образование:(Required)