За Concentrix

Консентрикс е глобална компания за клиентско обслужване и информационни технологии.

Ние специализираме в създаването на изключително клиентско обслужване и осигуряваме дигитална транформация за някои от най-големите и успешни компании в световен мащаб.

Нашият персонал, наброяващ повече от 280 хиляди души и разположен в повече от 40 държави и на 6 континента, предлага клиентско обслужване от следващо поколение и помага на различни компании да осъществяват успешна връзка с клиентите си от най-различни индустрии – електронна търговия, телекомуникации,банково дело, техническа поддръжка,здравни услуги и финанси.

Нашето мото като бизнес е винаги да се справяме отлично. Ето защо ние сме посветени на това да бъдем страхотен работодател, демонстрирайки грижа за всеки служител и изразяващ принадлежност към местните общности.

Осигуряваме много преимущества на персонала си, някои от които са:

  • Професионална подкрепа
  • Коучинг и менторски програми
  • Ясен и лесен път към кариерно развитие
  • Приобщаваща култура на принадлежност
  • Програми за благосъстояние и ангажираност
  • Глобална мрежа от колеги

Ние вярваме в отговорността си да подкрепяме и усъвършенстваме местните ни общности,както и благосъстоянието на нашата планета.Благодарение на страхотния ни персонал, ние осъзнаваме възможността си да окажем истинско влияние върху всичко това. От почистване на плажове или градски паркове, засаждане на пчелни градини, до набиране на средства на благотворителност – нашите служители дават всичко от себе си,за да подкрепят общностите,в които живеят и работят.

Научете повече за Консентрикс и възможностите за работа, които предлагаме  –  Careers at Concentrix | Concentrix jobs


Обядвай със…
Александър Стоянов – директор на Консентрикс България
Александър Стоянов е директор на Консентрикс България и е в екипа на компанията от 2018 след придобиването на Кънвърджис Бълагария където изпълнява същата роля от 2016.
Започва кариерата си, като специалист техническа поддръжка и преминава през всички нива в йерархията, както в мултинационални корпорации, така и в стартъп среда. 
Общо има 15 години опит в предоставянето на изнесени услуги за компании от технологичния, произведения, финансовия и други сектори.
Вярва, че човек се учи докато е жив и най-добрата инвестиция е тази в нови знания и умения.