За Дентална Клиника Дамянов

Дентална клиника Дамянов е мястото, където пациентите се чувстват като у дома си, докато сбъдваме мечтите им и ги учим, освен как да се грижит за зъбите си, а и как да се усмихват на живота. Предлагаме дългосрочни решения за денталното им здраве, започващи от подробен и кристално ясен индивидуален план на лечение, съобразен с личните им желания и притеснения. План, изработен от опитни специалисти и доказани победители. Лечение в приятелска и спокойна обстановка, с най-съвременните методи и технологии на световно ниво. Изцяло дигитализиран подход за корекция на усмивката с презентация на целия случай, преди започване на лечението. С ангажимент и грижа към пациентите си, ние не само носим отговорност за свършената от нас работа, а и следим за периодичност на посещенията на пациентите ни за контролен преглед и профилактика, за да сме сигурни, че усмивката на лицето им ще грее по-дълго. В Дентална клиника Дамянов пациентите бързо осъзнават, че са попаднали на място, където не се лекуват зъби, а хора. Хора, които бързо ще се сдобият с добри лекари и приятели. Да, правилно сте разбрали… Ние не лекуваме зъби, а приятели.

Дентална клиника Дамянов отваря врати в края на 2016 г. с два кабинета и акцент върху ендодонтията и естетичната стоматология. Много скоро след отварянето можем да се похвалим, че леченията ни вече обхващат сложни ортодонтски и имплантологични случаи, което превръща екипа в една изцяло завършена система за лечение на хора и техните изисквания и желания са изцяло покрити. Изключителна гордост за клиниката е, че през тази година се отвори нов кабинет изцяло насочен към дигиталната стоматология, която е бъдещето в денталната медицина. Клиниката стартира с екип от трима души, а днес можем да се похвалим, че там работят 12 човека, които с радост могат да се нарекат приятели. И ако попитаме екипа кои са нещата, с които се различаваме от останалите дентални практики – те отговарят така:

  • при нас ще усетите спокойна и приятелска обстановка;
  • безспирно желание за професионално развитие;
  • лечение, проведено от доказани победители;
  • спасяваме дори на пръв поглед неспасяеми зъби;
  • тук цари атмосфера, в която пациентите забравят, че са на зъболекар;
  • стремеж да бъдем най-добрите в това, което правим;
  • топло и приятелско отношение към пациентите;
  • използваме техника на световно ниво.

Обядвай със…
Д-р Светломир Дамянов – основател на Дентална клиника Дамянов
Д-р Светломир Дамянов е роден през 1980г. Завършил е с отличие средното си образование в МГ ”Баба Тонка” – Русе. Решава да е именно там, за да бъде в профилирана биологична паралелка и да се превърне в първия стоматолог в рода си. През 2005 г. това се случва и завършва стоматология в Медицинския университет в София.
След завършването си се ориентира основно към кореновото лечение (ендодонтия), за да го превърне в своя основна сфера на дейност. През последните 15 години посещава множество ендодонтски курсове в страната и чужбина.
Д-р Дамянов е двукратен и засега единствен Ендошампион на България – победител и в двете организирани досега у нас Ендоолимпиади през 2007 и 2012 г. За цялото време като стоматолог е спечелил уважението на много колеги, които доверяват на него трудните си случаи на кореново лечение преди да продължат напред със своите пациенти.
Разчитайки на това, както и на стотиците доволни пациенти на Дентална клиника Дамянов, през 2016 г. решава да създаде място, където да може да осъществи голямата си цел – да покаже, че съвременната стоматология няма нищо общо с миналото, че акцентът винаги е бил и ще бъде върху хората, техния комфорт и спокойствие. Успява да изгради страхотен екип, който за малкото време от създаването си твърдо е доказал, че се справя блястящо с всички поставени задачи. Поне така казват нашите пациенти.
Освен по денталната медицина, д-р Дамянов е специалист и по английски футбол – той е един от най-изявените фенове на лондонския клуб “Арсенал” у нас. Най-добрият стоматолог сред феновете на топчиите или най-големият фен на “Арсенал” сред стоматолозите – както и да го определим, няма да сгрешим.
Когато няма мач на Арсенал, д-р Дамянов взима екипировката и  изкачва поредния връх. Обича да покорява нови предизвикателства и не спира да предизвиква себе си. Друга нова страст на д-р Дамянов е денталният мениджмънт и освен многобройните курсове, които посещава в областта, вече и книгите на тази тематика в личната му библиотека не спират да се увеличават.