Grand Hotel Millennium Sofia

Grand Hotel Millennium Sofia отваря врати през 2020 година и бързо се превръща в един от най-емблематичните хотели в София.

Впечатляващата 30-етажна сграда предлага 400 светли, просторни и елегантни стаи. Разположен около впечатляващия 6-етажен атрий, конферентният център The Millennium Milestone Convention Centre разполага с 14 напълно оборудвани зали.

Разположен на 4000 кв.м, Millennium Spa & Wellness Centre посреща своите гости с уникална гама от процедури и терапии, а също и с модерен високотехнологичен фитнес център.

Хотелът разполага и с 10 заведения, отличаващи се не само със забележителното си местоположение, но и със спиращите дъха панорамни гледки, изискан интериор и разнообразните кулинарни преживявания, които предлагат на своите гости.

Измежду тях са концептуален средиземноморски ресторант Mediterra, романтичният Vienna Café & Restaurant, модернистичният фюжън азиатски ресторант Spectrum, изключителния Ozone Skybar & Lounge, извисяващ се високо над града, както и единствен по рода си лаундж бар, разположен на 30-ти етаж, с 360-градусова панорамна тераса. Модерният дизайн, умело комбиниран с най-съвременните технологии, превръща хотела в предпочитания избор на всеки съвременен пътешественик.

Grand Hotel Millennium Sofia е компания, насочена към хората. Придаваме значение на работата в екип и се стремим към съвършенство. За нас, хората и екипът, наброяващ повече от 500 колеги, винаги са били в основата на успешното развитие на бизнеса. Стараем се постоянно да стимулираме служителите към личностно и професионално развитие, тъй като това допринася за поддържането на висок стандарт на обслужване. Проявяваме уважение, коректни сме и предоставяме възможности за развитие – това са основните ни ценности, които изразяват същността на компанията.


Обядвай с…

Михаела Козанова – Business Development Manager в Sofia Hotels Management

Михаела Козанова е Business Development Manager в Sofia Hotels Management, ръководеща групата от хотели на НИКМИ АД, включително Grand Hotel Millennium Sofia, Grand Hotel Sofia и Kings’ Valley Medical & Spa Hotel. Тя завършва “Business Management” в Kings’ College London и последваща магистратура “Hotel Finance” в New York University.

Нейният професионален път започва в Highgate – водещата инвестиционна и управленска компания в САЩ, специализирана в управление и инвестиции в областта на хотелиерството. През 2019 г. се завръща в България, за да участва в семейния бизнес и да бъде част от екипа, отговарящ за откриването на престижния и знаков за страната Grand Hotel Millennium Sofia.

През пролетта на 2022 г. поема отговорната позиция на Business Development Manager за трите хотела, управлявани от компанията, демонстрирайки своята ангажираност и професионализъм.

Обядвай с…

Адриана Ангелова – Cluster Director of Business Development в Sofia Hotels Management

Адриана Ангелова ръководи два от най-забележителните столични хотела – Grand Hotel Sofia и Grand Hotel Millennium Sofia и наскоро отворилият Kings’ Valley Medical and Spa Hotel в сърцето на Розовата долина в Казанлък.

Адриана започва своята кариера в хотелиерството в туристическата агенция “Орбита”. Паралелно с този си опит, завършва бакалавърска степен по Туризъм в УНСС. През 2001 се присъединява към екип „Продажби“ на Hilton Sofia и е част от разработването и стартирането на мащабния проект. Работата в международна верига я подтиква да надгради своите компетенции в Hilton University. След 10 години работа в структурата, Адриана застава на чело на екип „Продажби“. Възможностите в организацията я отвежда и в Румъния и емблематичния Athenee Palace Hilton Bucharest, където ръководи отдел „Маркетинг и Продажби“.

След 16 години във веригата Hilton, Адриана приема ново предизвикателство и става част от ръководството на българска верига със седем зимни и летни хотела и 2 курортни комплекса. В следващите шест години, тя работи по разнообразни проекти в hospitality индустрията с местни и международни партньори и специализира в развитието на млади таланти.


Grand Hotel Millennium Sofia


Кандидатствай за лична менторска среща с Михаела Козанова или Адриана Ангелова

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: