За Kaufland Bulgaria

Със своя екип от над 6 900 човека, Kaufland България е един от най-големите частни работодатели в страната с 63 хипермаркета в 35 града в страната. Компанията предлага богат избор от възможности в своите три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център, административен офис.

За Kaufland като работодател основен приоритет остава развитието на екипа. Компанията постига това благодарение на своите програми за обучение и управление на таланти.

Разнообразни инициативи за развитие осигуряват възможности за кариерна реализация и на хора с различен опит – програмата „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“, стажантска програма, дуално обучение, практикантска програма и Kaufland бизнес академия.

За пета поредна година Kaufland България е сертифициран като Top Employer от международната независима организация Top Employers Institute. Компанията е отличена като Работодател номер 1 за втора поредна година според престижната класация Career Show Index за водещите компании у нас.


Обядвай с…
Иван Чернев – Изпълнителен директор на Kaufland България

Иван Чернев е Председател на Управителния съвет на Kaufland България от 2018 година. Има над 18 години опит, през които е управлявал различни отдели в структурата на компанията в няколко европейски държави. Под неговото ръководство и визия през 2018 година Kaufland България започва мащабна модернизация на своята дейност и обекти и развива активно своя работодателски имидж.

“За да си успешен като професионалист, е важно да си здраво стъпил на земята и да знаеш за какво работиш. Tрябва да гориш в нещата, които правиш.“ – казва Иван.


Още за Kaufland Bulgaria


Кандидатствай за лична менторска среща с Иван Чернев

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: