За Kaufland Bulgaria

Kaufland е лидерът в сектора за модерна търговия в България с годишен оборот, надхвърлящ 1.6 млрд. лева. Компанията стъпва на българския пазар през 2006 година и днес има 60 хипермаркета в 34 града в страната. За своите 15 години развитие в България Kaufland се превръща в лидер в търговията на дребно у нас във всички градове, в които присъства, в предпочитано място за пазаруване и стандарт за клиентско изживяване на световно ниво; важен инвеститор и значим фактор за развитието на пазара; един от най-големите данъкоплатци в страната; прозрачен и доверен партньор за своите доставчици, за родните производители и за институциите; отговорна компания, която прави бизнеса си с грижа и уважение към хората и природата, както и един от най-желаните работодатели в страната.

За трета поредна година Kaufland България е сертифицирана като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute, след задълбочен одит по 20 водещи области от управлението на човешките ресурси.

От началото на 2021 Kaufland България е сертифицирана и по международен стандарт ISO 45001, който гарантира използването на системи за качествено и сигурно управление на условията на труд в компанията. Повече за възможностите за развитие в Kaufland България можете да научите на кариерния сайт на компанията kariera.kaufland.bg.

Kaufland България създава модерната търговия у нас вече 15 години и е един от най-големите частни работодатели в страната.

Обядвай със…
Иван Георгиев – финансов директор на Kaufland България
Иван Георгиев е финансов директор на Kaufland България от 1 декември 2020 година. Той е член на Управителния съвет на компанията и ръководи дирекция „Администрация и финанси“. На тази позиция отговаря за стратегическото управление и развитието на финансовата и административната дейност и за внедряването на иновативни технологични решения в компанията.
Под негово ръководство са направления „Данъци“, „Право и съответствие“, „Контролинг“, „Счетоводство“, „Организация Администрация и финанси“, Информационни технологии“ и „Клиентски мениджмънт и ревизия“.
Иван Георгиев е от екипа на Kaufland България от над 15 години, през които управлява редица национални и международни проекти в компанията. През 2016 г. застава начело на новооткритата технологична компания Kaufland Service IT HUB, която разработва иновативни софтуерни решения за цялата група Schwarz, от която е част Kaufland.
Иван Георгиев притежава магистърска степен по „Финанси“ от Университета за национално и световно стопанство. Владее немски и английски език.

Още за Kaufland Bulgaria