За Kaufland Bulgaria

Със своя екип от над 6600 човека, Kaufland България е един от най-големите частни работодатели в страната с 63 хипермаркета в 35 града в страната. Компанията предлага богат избор от възможности в своите три основни структури: магазинна мрежа, логистичен център, административен офис.

За Kaufland като работодател основен приоритет остава развитието на екипа. Компанията постига това благодарение на своите програми за обучение и управление на таланти.

Разнообразни инициативи за развитие осигуряват възможности за кариерна реализация и на хора с различен опит – „Управители на бъдещето“, „Търговска академия“,  стипендиантска програма, възможности за стаж, дуално обучение и практикантска програма.

За четвърта поредна година Kaufland България е сертифициран като Топ Работодател от международната независима организация Top Employers Institute. Компанията е отличена за „Най-добрият работодател в България“, според престижната годишна класация Career Show Index, както и получи наградата за „Най-добър работодател в FMCG сектор“ в ежегодния конкурс на Career Show 2022 за най-забележителните успехи на компаниите в сферата на човешките ресурси и работодателската марка.


Обядвай със…
Иван Чернев – Изпълнителен директор на Kaufland България

Иван Чернев е Председател на Управителния съвет на Kaufland България от 2018 година. Има над 15 години опит, през които е управлявал различни отдели в структурата на компанията в няколко европейски държави. Под неговото ръководство и визия през 2018 година Kaufland България започва мащабна модернизация на своята дейност и обекти и развива активно своя работодателски имидж.

“За да си успешен като професионалист, е важно да си здраво стъпил на земята и да знаеш за какво работиш. Tрябва да гориш в нещата, които правиш.“ – казва Иван.