За MBL

MBL е компания специализирана в областта на бизнес имотите, която успява да намери комплексни решения за своите клиентите.

Ние обслужваме клиенти на местно и международно ниво, включително предприемачи, инвестиционни и пенсионни фондове, институции, търговци на дребно и наематели.

Екипът ни се състои от архитекти, проджект мениджъри и експерти с дългогодишен опит в областта на недвижимите имоти, мотивирани за развитие и разрастване на бизнеса. Ние сме отговорни не само за изграждането на имиджа на проекта, но и за неговата ефективност, гъвкавост и стабилни финансови резултати.

Работата ти при нас ще те запознае със съвременните основи на ефективния дизайн на офис, жилищни, индустриални сгради и хотели.

Ставайки един от нас, ще получиш:

  • Динамична работна среда
  • Професионален опит и експертиза
  • Цялостно управление на проекти
  • Изготвяне на работещи стратегии
  • Знание за добрите международни практики

Мечтаеш ли си за интересна работа в динамична среда?  В MBL можеш да откриеш всичко това, докато си просто себе си.
Ако искаш да разбереш повече за MBL, можеш да кликнеш ТУК.

Офиси на MBL


Обядвай със…
Aсен Лисев – основател на МBL
Асен Лисев управлява MBL и ръководи всички дейности на компанията в България.
Професионалният му опит покрива широк спектър от финансови услуги, инвестиционно консултиране и брокерски услуги в много сектори от недвижимите имоти, включително офис, търговски, индустриални сгради, хотели и жилищни имоти.
Асен Лисев работи на имотния пазар в България от 17 години. След 3 години кариера в банковата сфера от 2005 г. той работи в сферата на бизнес имотите, като е консултирал много сделки за покупко-продажба на молове, офис сгради и парцели, както и проекти за изграждането, отдаването под наем и управление на офисни, търговски и други сгради.
Някои от компаниите, на които Асен е предоставял консултантски услуги са: BelRom, DanaosDevelopment, ECC, EuropaCapital, GE, Heitman, ImmoEast, MerrillLynch, QuinlanPrivate, Soravia, WarburgPincus.
Има степен MBA по финанси от Kogod School of Busines, Вашингтон и бакалавърска степен по икономика от Софийски университет “Св. Климент Охридски”.