За Modis Bulgaria

Компанията присъства на българския пазар от 2005г., когато навлиза под името „Ajilon Bulgaria“, а по-късно е преименувана на „Adecco Bulgaria“. В края на 2017г. аутсорсинг бизнес линията на компанията се отделя в независимо дружество, част от Adecco Group, и започва да функционира под името Modis.

На глобално ниво Модис предлага професионални решения в областите на ИТ и инженеринг, а у нас специализира в предоставянето на цялостни решения в сферата на IT Service Desk и Data Center поддръжката, услуги по управление и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни потребители, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения за водещи компании от цял свят.

Центърът за предоставяне на услуги в гр. София е най-значимата локация за ИТ аутсорсинг бизнеса на Модис на глобално ниво. Фокус при развитието на компанията е навлизането в т.нар. „Smart Industry“

Броят на служителите в компанията към момента е над 1400, като те са позиционирани в офис локациите в град София и Пловдив. Екипът се състои предимно от хора, владеещи различни чужди езици и разполагащи с базови и по-комплексни технически познания.

Компанията е лидер, както сред работодателите у нас, така и сред бизнесите, предоставящи ИТ услуги по управление и поддръжка на устройства, приложения и мрежи в световен мащаб.

Офиси на Modis Bulgaria


Обядвай със…

Полина Декова – Мениджър Маркетинг и комуникации в Модис България

Полина Декова е Мениджър Маркетинг и комуникации в Модис България, с над 10 години професионален опит в областта.
Ръководила е редица employer branding проекти, разработвала е дигитални стратегии и различни онлайн кампании с цел разпознаваемост на марката и подбор на кадри. Oт 2017 г. насам отговоря за позиционирането на Модис на местния пазар, изграждането на устойчива маркетингова стратегия, вътрешната комуникация в компанията, CSR кампании и други.
Като един от най-опитните маркетинг специалисти в Европа за организацията, от началото на 2021 г. Полина работи в тясно сътрудничество с колегите си от Румъния, с цел налагане на бранда на местния пазар и изграждане на силна маркетингова общност, а от тази година отговаря и за развитието на маркетинг дейността и в останалите Delivery Centers на компанията.
Полина е отличена като „Маркетинг професионалист на годината“ от престижните международни награди International Business Awards и Stevie for Great Employer през 2021 г.

Още за Modis Bulgaria