За myPOS

myPOS е международна финтех компания, създадена през 2014 г., която днес оперира на 30+ пазара в Европа и има над 150 000 клиенти. Предлагаме цялостно бизнес решение за приемане на картови плащания с ПОС терминал, онлайн и през мобилен телефон.

Мисията ни е да даваме възможност на всеки бизнес, независимо от мащаба му, да се възползва от предимствата на новите технологии и иновативните платежни решения, и да се справи с предизвикателствата, откривайки нови пътища към успеха.

Съчетавайки най-модерните технологии с въображението и опита на нашия екип, ние създаваме нова бизнес реалност, в която плащанията се основават на иновативност, свобода, гъвкавост и възможности за растеж.

Екипът ни се състои от над 450 човека, които са разположени на повече от 10 локации в Европа. Най-много хора, за момента, имаме  в оперативния ни офис във Варна, но новооткритият ни офис в София се разраства със сериозни темпове. Други градове, в които търсим хора за екипите ни са Лондон, Дъблин, Рим, Милано, Париж, Амстердам, Антверпен Брюксел и други.
Повече информация за отворените позиции можете да получите на careers.mypos.com или като ни пишете на careers@mypos.com.


Обядвай със…
Максим Кочнев – Изпълнителен директор на myPOS Technologies
Максим Кочнев се присъединява към myPOS през 2018г. като Финансов директор, поемайки финансовия мениджмънт на компанията. През 2020г. той става Изпълнителен директор на myPOS Technologies. Неговият професионален опит включва работа в една от компаниите в Голямата четворка за финанси и одит – KPMG, като след това оглавява Финансовия отдел в динамично развиваща се, международна компания в сферата на услугите, в продължение на 5 години. Освен това има и солиден опит в управлението на аутсорсинг услуги. Сертифициран като CFA, Максим има бакалавърска и магистърска степен от Икономическия Университет във Варна.

myPOS