За Nestle Bulgaria

Нестле България е част от най-голямата компания за храни и напитки в света с дългогодишна история и традиции с повече от 2000 марки и присъствие в 187 страни. Компанията в глобален мащаб е на повече от 150 години, създадена в далечната 1866 година от Анри Нестле.

Вече 26 години е на българския пазар и за това време компанията се наложи като стратегически инвеститор, предпочитан работодател, доверен партньор, компания, подкрепяща редица инициативи, свързани с развитието ни като общество.

Позната е с глобални марки като NESCAFÉ®, MAGGI®, KIT KAT® и други, както и с локални фаворити като Мура®.

Офиси на Nestle Bulgaria

Обядвай със…
Нина Виткова – директор Фабрика за България
Нина Виткова се присъединява към екипа на “Нестле България” през 2010 г. като финансов контрольор за кулинарния бизнес, след което поема финансовия контрол на фабриката на компанията в София.
През 2017 г. става мениджър “Финансов контрол” на фабриката на Nestlé в Приевидза, Словакия. 
Постепенно нейните отговорности се разширяват и през 2019 г. е повишена до мениджър “Производство продуктова категория”. 
С нейния силен фокус към постигането на резултати, самонадграждане и проактивност, тя изиграва ключова роля при внедряването на четири нови високоскоростни автоматизирани производствени линии във фабриката в Приевидза.
Фабриката на Nestlé в София е призната за компетентен център за производство на Kit-Kat за Европа, Близкия изток и Северна Африка. Благодарение на своите лидерски умения, производствени познания и мислене за непрекъснато осъвършенстване на процеситте, Нина заема позицията на Мениджър Фабрика София, считано от 1-юли 2021 година.