Plan A

Plan A e компания, създадена от професионалисти с над 20-годишен опит в разработката на корпоративен софтуер, изграждането и управлението на технологични екипи. Имаме амбицията да създаваме иновативни решения, които носят добавена стойност за нашите партньори.

За тази цел посвещаваме цялата си енергия на всеки един от тях като ги консултираме в това как да организират или подобрят своите процеси по разработка, както и да изградят или модернизират своите продукти в зависимост от етапа на бизнес развитие, в който се намират. Стремим се към дългосрочни отношения с партньорите ни и предоставяне на гъвкави, сигурни и печеливши решения, адаптирани към техните бизнес цели, изискванията и променливите ресурсите.

Компанията ни доставя софтуерни продукти в области като финанси, търговия, логистика и системи за автоматизация на бизнес процеси. В нашето портфолио имаме както добре разпознати компании на глобално ниво, така и стартиращи бизнеси.

Клиентите ни се възползват не само от инженерните ни умения, но и от нашето дълбоко навлизане в спецификата на техните бизнес процесите. За да гарантираме създаването на ефективни и гъвкави решения и динамични екипи за разработка във всяка фаза на проекта, разчитаме и на нашия усъвършенстван набор от инструменти и процеси за управление на доставките.

В основата на нашия подход е поддържането на открита комуникация и колаборация. Зад всеки един от проектите ни стоят нашите хора – с разнообразни технически познания и обединени от обща визия. Вярваме, че с правилните хора можем да постигнем правилните резултати!


Обядвай с…

Веселин Георгиев – Технически Директор в PLAN A

Веселин е предприемач и специалист в сферата на информационните технологии с над 17 години опит в разработката на бизнес софтуерни решения. За него основен фокус и интереси през последните години са сферата на изграждане на системи за обработка на големи обеми от данни, бизнес информационни системи, Data Intelligence и Business intelligence.

В Plan A заема позицията на CTO като част от съ-основателите на компанията. Стъпвайки на богатия си технологичен и бизнес опит, Веселин осигурява лидерство при определянето и прилагането на технологичната стратегия на Plan A.


Кандидатствай за лична менторска среща с Веселин Георгиев
като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: