За Raiffeisenbank

Райфайзенбанк България e основана през 1994 г. и е първата банка в България със 100% чуждестранно участие.

Райфайзенбанк (България) ЕАД е eдин от големите работодатели в България с 2700 служители, които имат разнообразни роли в областта на предоставянето на банкови продукти и услуги: обслужване на клиенти и продажби, кредитиране, риск, счетоводство и финанси, ИТ, операции, човешки ресурси, комуникации и много други.

Райфайзенбанк е подходящото място за способни и амбициозни хора, които искат да се развиват в стабилна международна организация с утвърдени правила.

Визията ни е до 2025 г. да бъдем най-препоръчваната финансова група, а мисията ни е да превръщаме постоянните иновации в изключително клиентско преживяване.

Банката е в процес на дигитална и адаптивната трансформация, които имат стратегическо значение за изпълнение на визията и мисията на организацията.

Внедряването на иновативни дигитални продукти и услуги, както и работата по agile методология чертаят посоката, в която искаме да вървим и която ще увеличи конкурентното ни предимство.

Държим на нашата уникална организационна култура, която се основава на ценностите ни: сътрудничество, проактивност, учене, отговорност.

Вярваме, че тези ценности са част от нас и нашата реалност.

Офиси на Райфайзенбанк България

Обядвай със…
Ани Ангелова – изпълнителен директор на Райфайзенбанк
Ани Ангелова е член на управителния съвет и изпълнителен директор на Райфайзенбанк с ресор банкиране на дребно. Тя работи в банката над 25 години: малко след стъпването на Райфайзен в България. Преди да стане член на управителния съвет през 2007 г., преминава през всички стъпала, като започва от най-ниското.
Тя е дългогодишен банков мениджър, доказал се в областите управление на продажбите, дигитална трансформация, управление на хора и бизнес стратегия. Има MBA от бизнес университета в Ротердам и множество специализации в чужбина.  

Още за Raiffeisenbank