За Tek Experts

Tek Experts е водещ световен доставчик на услуги по поддръжка в областта на ИТ, както и в разработването на софтуерни продукти.

Компанията си партнира с някои от най-големите ИТ компании в световен мащаб, предоставяйки експертна техническа поддръжка и консултантски услуги от най-висок клас.

Tek Experts оперира в 7 държави на 4 континента: Европа, Азия, Африка и Америка. В България има два офиса: в София и Варна.

Повече информация за компанията може да намерите ТУК


Защо да избереш TekExperts?
➡️ Tek Experts инвестира в развитието на своите служители. Компанията дава възможност за стартиране на кариера в областта на технологиите с минимален опит, а компанията помага на служители си да продължават да се учат и да стават още по-добри.
➡️ Служителите в Tek Experts работят по разнообразни и иновативни проекти със световно известни корпоративни клиенти.
➡️ Tek Experts създава открита и подкрепяща работна среда, която помага на служителите да придобиват нови умения и да се развиват в кариерно отношение.


Обядвай със…
Тодор Дачев – Country Manager в Tek Experts Bulgaria
Тодор Дачев е опитен лидер с над 15 години опит в BPO и ITO идунстрията с доказана репутация в управлението на операции, клиентски взаимоотношения и стратегическо управление. В кариерния си път, той управлява големи оперативни екипи с над 500 членове, P&L и се стреми към стабилен растеж и постигане на амбициозни цели.
Тодор започва своята кариера като технически сътрудник и стъпка по стъпка се изкачва в различни роли, свързани с оперативен мениджмънт  и управление на клиенти. От ноември 2022 г. той заема позицията на Регионален Мениджър за България в Tek Expert.
През цялата си кариера Тодор e ментор на мениджъри на различни нива, като предоставя насоки, експертно знание, мотивация и инициативи за развитие на различни умения и компетенции. Той вярва, че непрекъснатото учене и личното развитие са най-важните мотивационни фактори за служителите.
Тодор обича разходки сред природата и да плува. Харесва кучета и се грижи за кокер-шпаньол на име Кали.

Още за Tek Experts