За ToTheTop Agency

To The Top Agency стартира дейността си през 2014 г. като организатор на бизнес събития, обучения и конференции. Постепенно добавихме Employer Brand услуги  и SoftSkills академия за вътрешнофирмени обучения. Нашата мисия е да променим бизнес културата в България, предоставяйки know-how, добри практики и по-добра работна среда.

Нашата философия…

Нашата философия е първо да слушаме и след това да говорим. Защото вярваме, че услугите трябва да посрещат нуждите. 

Как започва всичко…

Всичко започва с нуждите на бизнеса за постоянно обучение и развитие – индивидуални и колективни. Всичко започва с компании, които са твърде заети с ежедневните си задачи и желаят някой да им помогне с управлението на работодателската марка. Всичко започва с мениджърите и екипите, които са осъзнали, че меките умения правят хората истински лидери.

Нашите умения…

  • Организация и управление на събития
  • Employer Branding
  • Бизнес развитие
  • Управление на проекти
  • Вътрешни обучения
  • Проучвания

Обядвай със…
Георги Георгиев – Основател и управител на ToTheTop Agency
Георги е завършил бакалавърската си степен на обучение в УНСС, специалност Маркетинг, след което завършва магистратура в НБУ, където добива квалификация по Рекламен мениждмънт.
През 2014 г. създадва ToTheTop Agency – агенция, организираща бизнес събития, обучения и конференции. Към днешна дата, дейността й продължава да се развива, печелейки доверието на все повече компании в България.
Георги има широки познания в сферата на бизнеса. Опитът му досега му е помогнал да познава в детайли условията, необходими за изграждане и управление на успешен бизнес.
Освен ToTheTop, той управлява и развива HR-общността Bulgarian HR Community, студентската мрежа Talent Club и е представител на OSM в България.
Георги е човек, който не спира да се развива, и помага на хората около него също да го правят. В качеството си на мениджър, той се справя всекидневно с множество предизвикателства, успявайки да запази позитивния дух и доброто настроение в екипа.
Не е тайна за никого, че организатор на инициативата “Обядвай с шефа на…” е именно ToTheTop Angency. След три реализирани издания, тази година за първи път в нея ще участва и човека, благодарение на когото тя съществува!