За Würth

Würth е търговска компания, лидер на световния пазар в разработването и продажбата на монтажни и крепежни елементи. Предлаганите от нас артикули намират своето приложение в автомобилната, металообработващата, дървообработващата индустрия и строителството.

Повече от 85 000 служители в над 80 държави по света се занимават с директни продажби на над 125 000 продуктов асортимент.

Като изцяло клиентски ориентирана компания целта ни е да улесним работата на нашите клиенти чрез индивидуални услуги, практични системни решения и широка гама от избор на продукти. Концепцията за партньорството остава най-силната връзка между Würth и неговите 4- милиона клиенти по цял свят.


През 2023г Вюрт България чества своя 30-годишен юбилей.

Днес екипът ни от специалисти работи с над 20-хиляди клиента от цялата страна. Ежедневно се стремим към оптимизиране на процеса по обслужване, разширяване функционалностите на нашите дигитални канали и предоставяне на клиентите възможност за независимост и персонализация в партньорството с компанията.

Мотото на Вюрт е: „Обичаме да продаваме!“

Приветстваме в екипа си млади и мотивирани специалисти, готови всеки ден да предизвикават себе си. Повече за Вюрт България можете да откриете тук: https://www.wuerth.bg/


Обядвай с…
Лора Гаврилова – Генерален мениджър за България
Лора Гаврилова завършва магистратура по Финанси, след което специализира по различни теми от Финансовия мениджмънт и контролинг.
Става част от колектива на Вюрт България през 2000-та година, влизайки в състава като Финансов мениджър, а малко след това поема и ролята на Прокурист на Дружеството. Дългогодишният й опит по специалността, както и активното международно сътрудничество в концерна, я изграждат като ключов експерт в бизнес планирането, финансовите анализи и ресурсното управление.
През 2018г Лора застава начело на Вюрт България като Генерален мениджър за страната. Последните 5 години тя предприема трансформационна политика, преструктурирайки почти изцяло отделите и процесите в компанията. Интересите й в сферата на коучинга и личностното развитие я превръщат в посланик на фирмената култура, в основата на която са доверието, приноса и постоянното усъвършенстване. Към днешна дата тя управлява екип от 150 души, съчетавайки традиционните немски стандарти със съвременните концепции за дигитализация на процесите и прозрачно лидерство.

Кандидатствай за лична менторска среща с Лора Гаврилова

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: