ЗА ТВОЯ УСПЕШЕН КАРИЕРЕН СТАРТ

Активностите

на Talent Club

Talent Club е създаден, за да бъде “мост” между студентите в България и желаните от тях работодатели.

Използвай всяка възможност, която стои пред теб!

3+

Години от стартирането на клуба

4000+

Студенти в клуба

Студенти в клуба

200+

Компании, с които ще се срещнеш

Активностите на клуба​

Присъедини се към Talent club и и се абонирай за нашия email-бюлетин, за да получаваш информация за актуалните инициативи и достъп до предстоящите събития!

Ежегодният конкурс „Талант на годината“ отличава най-ярко изявените български студенти, обучаващи се в пределите на страната ни или извън нея, в 10 категории (10 образователни направления).

Разбери всичко, което те интересува, за желания от теб работодател. Срещни се онлайн с представители на Топ Компании от различни сектори, опериращи в България!

Първото по рода си събитие в България – CEO Talks – ще събере на едно място лидерите на водещи у нас компании, които ще разкажат своята история, довела ги до успеха им днес.

Може би си студент с нарастващ following в мрежите? Мечтаеш ли да бъдеш „лице“ на любимия си бранд? Присъедини се към първата българска Influence-мрежа за студенти!

Хитовият формат, който среща амбициозни млади хора с лидерите на най-атрактивните компании в България в неформална обстановка.

Срещни се с любопитни за теб работодатели на живо или онлайн и в рамките на няколко минути открий своята „работа от пръв поглед“!

Националното проучване за най-желан работодател сред студентите в България – Graduate Survey – се осъществява изцяло онлайн. Включи се и ти!

Кажи ни с представители на коя компания мечтаеш да се срещнеш, остави организацията на нас и след това просто се включи в събитието!

Стани член на Talent Club!

В Talent Club ще откриеш приятели, инициативи, ресурси и ценни контакти, които ще отворят нови врати за кариерни възможности пред теб.