За Адрес Недвижими имоти

АДРЕС Недвижими имоти АД е най-голямата българска агенция за недвижими имоти в България. От създаването си през 1993г., АДРЕС постоянно разширява дейността си и днес предлага професионални услуги в най-голямата мрежа офиси на територията на цялата страна, в които работят над 500 професионално обучени консултанти.

АДРЕС е компания на три поколения с над 28-годишна история, обединяваща зрелостта и опита на нашите родители и иновативното мислене и енергия на нашите деца.

Обединени сме от екипен дух, споделени знания, високи резултати и получени отличия, незабравими моменти, спортен дух, вътрешни инициативи и грижа за нашите деца, високи стандарти на работа, силен бранд и големи мащаби. Открити сме и споделяме живота си – затова в АДРЕС не си сам, до теб винаги има колега, който може да ти помогне да си още по-успешен.

АДРЕС е част от Realto Group. Групата обединява агентски и консултантски компании с над 28-годишен опит в сферата на недвижимите имоти. Дружествата в групата генерират най-голям обем от сделки с имоти на българския пазар и развиват най-голямата мрежа от консултанти в сектора.


Обядвай със…
Гергана Тенекеджиева – Изпълнителен Директор на Адрес Недвижими имоти
Гергана Тенекеджиева принадлежи на новото поколение бизнес лидери – преминала е през всяка позиция в оперативния бизнес на компанията преди да заеме водещата управленска функция. Вярва, че да си най-добрият на всяко ниво те отличава и прави ценен.
Навлиза в бизнеса с недвижими имоти през 2006 г. в родния си Бургас, след като завършва мениджмънт в Икономическия университет във Варна. Определя работата си като възможност да увеличи пазарния дял на Адрес – агенцията, която и в момента е лидер и дава най-големите възможности за успешна сделка на всеки един клиент.
Гергана вярва, че нейната задача като ръководител е да открива и подхранва вътрешната мотивация на хората си, за да разгърнат те пълния си потенциал. Често сама търси срещи и разговори с тях, за да отговори на най-важния въпрос на новото време – „Защо?“. Според нея добрият лидер не пази дистанция, а напротив – върви редом с екипа си. Като ключ за успеха Гергана определя стремежа всеки ден да бъдеш по-добър от вчерашния.

Още за Адрес Недвижими имоти АД