НОТО – Бързоразвиващ се български финтех стартъп

Нашият бизнес

Финтех индустрията и регтех домейна, който е свързан с картови плащания, транзакции и превенция на измами и пране на пари, е и ще бъде една от най-бързоразвиващите се в технологичния сектор. Появата на все по-иновативни методи за плащания, нарастващото онлайн потребление и средна стойност на разплащания изискват повече регулации и механизми за превенция на финансови измами и пране на пари.

Тук идват на помощ иновативни бизнеси и продукти като НОТО, които благодарение на умни технологии, висока експертиза и силен отборен екип, успяват да се напреварват с тенденциите в сектора и да предложат широкоспектърно технологично решение, с което да помогнат на компаниите да намалят загубите от финансови измами и да превантират опитите за пране на пари.

Нашият продукт

НОТО е софтуер, който помага на клиентите ни да превантират финансови измами и опити за пране на пари. Продуктът ни стои на пътя на плащането, напр. когато заплатите с карта и чакате няколко секунди да се оторизира транзакцията.

Софтуерът ни помага на нашите клиенти – международни банки, компании за обработки на плащания, гейминг, крипто и финтех компании, да намалят загубите от финансови измами с цели 50%, и да оптимизират ръчните си операции по проверка на финансови транзакции с до 75%.

Нашите хора