За конпанията

ФЬОНИКС Фарма е водещ интегриран доставчик на здравни услуги в България с почти 30 години опит на пазара, част от групата ФЬОНИКС, европейски лидер в търговията на едро с фармацевтични продукти. Компанията обслужва над 3000 аптеки и 250 болници в България, а в портфолиото си има близо 20 000 продукта и специализиран здравен софтуер. ФЬОНИКС Фарма си партнира с водещи производители на медицински изделия и е ексклузивен представител на водещи
чуждестранни производители на българския пазар.
Компанията осигурява 100% национално покритие на територията на България, благодарение на своя дългогодишен професионален опит и дистрибуционните си центрове, които са разположени в 5 ключови точки в страната (София, Пловдив, Бургас, Велико Търново и Варна).

Не работа, а кауза

Ние във ФЬОНИКС Фарма споделяме една кауза – да допринасяме за по-доброто бъдеще на здравеопазването. Вярваме, че в основата на успеха ни са хората. Хора, които споделят идеите си, имат активна позиция и искат да са по-добри във всичко, всеки ден. Хора, които подкрепяме, ценим и развиваме. Хора, на които предлагаме не само стабилността и сигурността на компания, която е пазарен лидер и предпочитан международен партньор за директен достъп до здравни услуги и продукти, но и
възможността да допринасят за иновативната ни бизнес стратегия и непрестанно развиващите се технологии, които създаваме. Ако вярваш в културата „да растем заедно“ и споделяш каузата ни в името на здравето на българското общество, присъедини се към нас.

Каним ви да прекарате един работен ден в компанията на медицински представител. Ролята на медицинските представители е изключително важна, защото те имат задача да осъществяват пряка комуникация с медицинските специалисти и фармацевти, на които представят продуктите от портфолиото на компанията. В задълженията на медицинските представители влиза и това да събират информация и да проучват фармацевтичния пазар.