За компанията

Пощенска банка, част от Юробанк Груп, има над 30-годишно успешно присъствие сред лидерите на банковия пазар в България и е водещ фактор в нововъведенията и формирането на тенденциите в сектора. Компанията е отличена като „Топ работодател“ в България за 2024 г.от Top Employers
Institute, който сертифицира най-добрите места за работа в света. Пощенска банка е модерна, универсална банка, която заема стратегическо място в банкирането на дребно и корпоративното банкиране в България. Тя е един от лидерите на пазара на кредитни и дебитни карти, жилищното и
потребителско кредитиране, спестовните продукти, както и по отношение на продуктите за корпоративни клиенти – от малки фирми до големи международни компании с присъствие в страната.

Преобръщаме представите за традиционна банка и разчупваме клишето за банката като консервативно място за работа. Служителите ни работят с финансови продукти от ново поколение в обновени офиси и клонове с изключителен дизайн. Създаваме среда, която дава възможност на
хората в екипа ни да се развиват, израстват и да реализират и най-нестандартните си идеи. Работим с грижа за човека, обществото и природата и създаваме нов финансов свят, който съчетава най-доброто от традиционното и дигиталното банкиране.

Разполагаме с една от най-добре развитите клонови мрежи и модерни дигитални канали за банкиране на пазара, като многократно банката е награждавана за своите иновации.
Развиваме също редица проекти, свързани със социална отговорност и устойчивото развитие на бизнеса и обществото в сферите: образование, култура, грижа за околната среда и дигитални иновации.

Подкрепяме и насърчаваме талантите, идеите, визията и стремежите на своите над 4000 служители и инвестираме в хората по пътя към върха . В сферата на човешките ресурси банката също е ориентирана към високите технологии, като непрекъснато подобряваме преживяването на
кандидати и служители и го персонализираме. Повече за иновативните подходи на Пощенска банка като работодател от ново поколение ще научиш тук, както и на www.careers.postbank.bg, където можеш да се предизвикаш със специалната ни  куиз-игра „Ново начало“, която ще те отведе на интергалактическо пътешествие, за да разбереш, кои са най-подходящите позиции за теб, спрямо профила ти.

Как ще премине денят Ви?

Като Младши експерт Жилищно кредитиране в Пощенска банка вие ще разберете повече за ролята и задачите на тази позиция. Ще научите какви документи са необходими за отпускането на жилищен кредит, ще се запознаете със системите, с които се работи в банката. Ще разберете какъв е процесът по отпускането на жилищен кредит и какви са спецификите на този вид продукт. Едно от най-вълнуващите преживявания ще бъде и срещата с реални клиенти на банката, на които експертът Жилищно кредитиране помага да сбъдват мечтата си за нов дом!
В ролята на Кредитен инспектор в ПБ Лични финанси ще се запознаете със структурата на отдел Кредитиране, ще разберете в какво се състои работата на един Кредитен инспектор и какви са неговите отговорности и задължения. Ще имате възможност да видите как се правят справки в ЦКР и НОИ и ще влезете в ролята на истински инспектор, като помогнете в разрешаването на казус от практиката.