За Cargotec

Cargotec е финландска компания, световен лидер в предоставянето на интелигентни услуги и решения за обработка на товари. Компанията има около 11500 служители по света и оперира в около 100 държави.

Бизнес направленията на Cargotec – Kalmar, Hiab и MacGregor – чрез силните си позиции в пристанищния, сухопътния и морския транспорт, пpeдлaгaт шиpoĸ ĸpъг oт ycлyги и решения зa ocигypявaнe нa нeпpeĸъcнaтa, нaдeжднa и ycтoйчивa paбoтa cпopeд нyждитe нa своите ĸлиeнти.

Cargotec се присъедини към общата цел на Глобалния договор на ООН – да се ограничи повишаването на глобалната температура с до 1.5˚С спрямо прединдустриалните времена. Компанията пoe aнгaжимeнт дa нaмaли вредните eмиcии пo цялaтa вepигa нa дocтaвĸи и oт пpoдyĸтитe cи c 50%, ĸaĸтo и дa пocтигнe въглepoднa нeyтpaлнocт в coбcтвeнитe cи oпepaции дo 2030 г., спрямо показателите от 2019 г.

Електрификацията, автоматизацията и роботизацията на продуктите и услугите са във фокуса на Cargotec за постигане на устойчив бизнес чрез опазване на околната среда.

Прочети повече за Cargotec и нейните бизнес направления на корпоративния уебсайт на компанията.

Cargotec в България

Cargotec присъства в България чрез открития през 2017 г. в гр. София глобален център за споделени бизнес услуги – Cargotec Business Services. Центърът предоставя услуги в областта на финансите (Finance), човешките ресурси (Human Resources), индиректното закупуване (Indirect Procurement), информационния мениджмънт (Information Management), управлението на данни (Master Data) и корпоративното съответствие и оценка на риска (Compliance) на глобалните бизнес направления на Cargotec. Освен централния офис в България, Cargotec Business Services има офиси в САЩ, Сингапур, Полша и Китай. 

Българският офис на центъра приветства в екипа си талантливи млади професионалисти, които искат да се развиват, докато работят с най-новите системи по мащабни международни проекти. В отговор на променените условия, компанията дава възможност на служителите да избират от къде да работят, така че да се чувстват максимално комфортно, да са по-продуктивни и да поддържат оптимален баланс между работа и личен живот.

Открий какви са кариерните възможности, които компанията предлага в България, тук

Научи повече за „Карготек България“, като последваш профилите на компанията във Facebook и Instagram.


Обядвай с…
Миклош Шмит – глобален ръководител на Cargotec Business Services и генерален мениджър на „Карготек България“
Миклош Шмит има над 20-годишен опит във финансовия сектор, управлението на веригата на доставки и управлението на проекти в различни големи международни компании. Работил е за IBM, Diageo, Mylan и Colfax.
През ноември 2019 г. той се присъединява към Cargotec Business Services като глобален ръководител на центъра за споделени услуги и генерален мениджър на „Карготек България“.   
В управленския си стил той държи на откритата обратна връзка и градивното обсъждане на всички идеи и предложения, насърчава свободата и проактивността.

Кандидатствай за лична менторска среща с Миклош Шмит

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: