За Coherent Solutions

Coherent Solutions е американска компания за консултантски услуги и разработване на софтуерни продукти със седалище в Минеаполис-САЩ. Компанията има офиси в САЩ, България, Беларус, Украйна, Румъния, Литва, Молдова, Полша, Грузия.

Освен разработването на софтуерни решения, голяма част от дейността ни е фокусирана върху цялосното консултиране и развитие на продуктите на нашите клиенти.

Инвестираме в развитието на служителите си: Професионалното развитие е от ключово значение за успеха на нашите ИТ специалисти. В Coherent Solutions обучението започва от първия ден в компанията и предоставя постоянна възможност за развитие.

Имаме разнообразни клиенти и проекти: от стартъпи до големи корпорации – възможностите за работа при нас са необятни.

Работата не е единственото, което ни обединява: рафтинг, планински преходи, бадминтон, тенис на маса и много други – винаги намираме поводи да прекараме време заедно.

Офиси на Coherent Solutions

Обядвай със…
Боян Антонов – Генерален Мениджър
Боян Антонов е член на мениджмънт борда на Coherent Solutions Inc., и през 2018 г. основава българския офис на компанията. Завършил Компютърни системи и технологии в Технически Университет – София, Магистър по публични финанси от УНСС.
С повече от 19 години в ИТ сферата, има опит в продуктови и сървис компании и проекти от финансовия, микро-финансовия, застрахователен и банков сектор. С профил управление на проекти е работил в български и международни компании по проекти в България, Европа, Азия, Африка и Америка.
Боян участва в инициативата “Обядвай с шефа на…” за втора поредна година и е изключително позитивно настроен към младежите. Ще се радва да сподели опит и да отговори на всякакви въпроси на желаещите да се запознаят с него.

Още за Coherent Solutions