Защо да работиш в Constructor?

 • Приятелска атмосфера в компанията.
 • Уникален шанс да допринесете за общественополезен проект в разрастваща се международна образователна организация.
 • Стартъп среда с бързи темпове и предизвикателства, които насърчават бързото професионално развитие.
 • Международна компания с английски език като основен език на комуникация.
 • Constructor е цялостна платформа, пригодена за образование и научни изследвания. Благодарение на опита си в областта на машинния интелект и науката за данните, Constructor е създадена, за да задоволи нуждите на училищата, висшето образование, корпоративното обучение, алтернативните удостоверения и професионалния спорт, като предлага решения за преподаване и администриране, обучение и изследвания.
 • Имаме офиси в Швейцария, Германия, Сингапур, Турция, Сърбия и България.

В какво вярваме:
Мисията на Constructor е да предостави на преподавателите, изследователите и учащите се иновативни инструменти и решения. Constructor предлага цялостен набор от решения, които отговарят на разнообразните нужди на образователния пазар – от K-12 и висшето образование до научните изследвания, алтернативните квалификации и корпоративното обучение, както и професионалния спорт.

*** Ние сме международна компания, в която основният език за комуникация е английският.

Ключови услуги / продукти на компанията:

 • Constructor Proctor – Решение за прокториране с изкуствен интелект, което осигурява страхотно изживяване при тестване и същевременно защитава целостта на изпита
 • Constructor LMS – Това е уникален и удобен за ползване EdTech софтуер за студенти и преподаватели с акцент върху подхода за активно обучение: богато интерактивно съдържание, активна бяла дъска и виртуален учител, обширно събиране на данни, които помагат за подобряване на учебното съдържание въз основа на минал опит
 • Labs – Получете достъп до интегрирани и практически учебни лаборатории за всяка среда. Лабораториите на Constructor се използват от клиенти от цял свят за комплексно софтуерно обучение и преподаване на курсове по компютърни науки
 • Research platform – Оптимизирайте изследователското си пътешествие с универсална платформа за съвместна работа, която предлага усъвършенствани изчисления, съхранение на данни, решения за автоматизация, система за управление на работния процес и интуитивни инструменти за съвместна работа, за да ви спести време и да повиши производителността ви.
 • MI Sports – Достъп до съвременни изследвания и авангардни възможности на MI, които ще помогнат на вас и на вашия екип да постигнете безпрецедентни успехи.

➡️ Година на основаване: 2020
➡️ Служители в глобален мащаб: 300
➡️ От кога има офис в България? – 2020 г.
➡️ Служители в България: 75
➡️ Офиси в България: София


Обядвай с…
Ивелина Железчева – Глобален директор Човешки ресурси в Конструктор технолъджи
“Аз съм Ивелина Железчева. Глобален директор Човешки ресурси в Конструктор технолъджи, Сертифициран НЛП Бизнес коуч.
ЧР по професия и по душа. Обичам да общувам с хора, обожавам сложните ситуации, доставя ми удоволствие да комуникирам с екипите, радвам се на емоцията, която ми доставя работата ми. Търся решение на всяка ситуация, чрез позитивно мислене,  и глобален поглед на нещата.
Аз съм дипломатична, мила, лъчезарна и целеустремена.
Моето мото е: “Възможностите не ти се случват. Ти ги създаваш.”

Кандидатствай за лична менторска среща с Ивелина Железчева
като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: