За Кордеел-България

Кордеел-България ЕАД е строителна компания, част от белгийската група Кордеел. Стартирала като семейна компания през 1934г, днес Кордел Груп е основен европейски играч и предпочитан партньор за проектиране и  строителство на индустриални и търговски сгради в Европа.

Като семеен бизнес ние искаме да осигурим стратегическа приемственост за следващото поколение, да допринасяме за устойчиво бъдеще посредством иновации за създаване на интелигентни, енергийно ефективни и нисковъглеродни решения. Признание за качеството на нашата работа са множеството награди „Сграда на годината“, които сме спечелили и клиентите, които веднъж работили с Кордеел България се връщат отново и отново при нас за новите си проекти.

Нашата визия е да бъдем „Най-щастливата компания за/с която служители, клиенти и партньори да работят!“.

Активно работим за това,  нашата компания да бъде приятно място, където хората са вдъхновени и където идват на работа пълни с енергия, ентусиазъм и ангажираност. Място, където всеки служител може да изживее предизвикателна професионална кариера, пълна с възможности за растеж и развитие. Място, където служителите се чувстват ценени, ангажирани и мотивирани. Гордеем се с факта, че над 70% от нашите служители са с нас повече от 5 години.

В нашата компания ценим прозрачността, доверието и работата в екип. Ние вярваме, че всеки има уникален талант и потенциал, които носи в себе си, и се ангажираме да създадем култура, в която те да процъфтяват. Вярваме, че никой от нас не е толкова умен колкото всички заедно и винаги търсим талантливи хора, които да се присъединят към нашия екип.

Повече за компанията може да научиш на  https://cordeel.bg/bg

Как да се присъединиш към семейството на Кордеел България виж на https://cordeel.bg/en/vacancies


Обядвай с…
Владимир Андреев – Изпълнителен директор на Кордеел България ЕАД
Завършил е Архитектура в УАСГ-София, а професионалното му портфолио включва управление на множество големи индустриални и търговски строителни проекти.
Влади е част от семейството на Кордеел от 2010г. Кариерният му път в компанията преминава през отговорните роли на технически и търговски директор, а от 2019г  е изпълнителен директор.
Като лидер насърчава развитието на талантите в компанията, създава открита и позитивна комуникационна среда, стимулираща креативността и работата в екип.  
В личен план е горд баща на три деца, с които винаги намира време да спортува и да се забавляват.

Кандидатствай за лична менторска среща с Владимир Андреев
като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: