За DevriX

Деврикс е сред топ 20-те водещи WordPress development агенции в света. С девет WordPress core contributors, подпомагащи развитието на платформата, както и стотици разработени плъгини, 9 SaaS продукта и редица реализирани проекта с компании от 5 различни континента, агенцията работи по enterprise проекти с над 200М месечен трафик, технологични стартъпи, електронни магазини и други.

За разлика от традиционните фирми, използващи WordPress само като платформа за изграждане на сайтове, екипът на DevriX развива усърдно комплексни проекти с REST API, headless web апликации, множество интеграции със CRM/ERPs и платформи на .NET/Python/Java, работещи паралелно.

В DevriX мотивацията за директен досег до иновации играе осовна роля в процеса на подбор. Уменията се учат в движение – много от практиките, които прилагаме, не са съществували преди година. Но хакерската култура, съчетана с критично бизнес мислене за подпомагане на клиентите ни, внася уникалната нотка в бизнес модела.

Офиси на DevriX

Тъй като компетенцията ми обхваща теми в множество области, изберете тази, която съвпада най-много с вашите интереси:
– Бизнес стратегии
– Маркетинг
– Подбор на персонал
– Мениджмънт
– Продажби
– Технологии
– WordPress разработки

Планирайте обяд с мен, за да отблокирате предизвикателствата, с които се сблъсквате ежедневно.
Обядвай със…
Марио Пешевосновател на DevriX
Привет от мен – Марио Пешев!
През 2010 година основах DevriX, топ 20 международна WordPress агенция специализираща в разработването на комплексни корпоративни платформи и сайтове, генериращи над 200 милиона показвания на страниците си на месец.
През годините сме развили портфолио от успешно партньорство с  автомобилни компании, телекомуникационни агенции, банки, медии и редица други компании, които са се обръщали към нас при нужда от надежден технически партньор. Също така съм главен изпълнителен директор на Growth Shuttle – където основно развивам  консултантски услуги за ръководители на компании, мениджъри на ръководно ниво, предприемачи и фрийлансъри в недигитални индустрии в Северна Америка, Европа и Австралия.
Зад гърба си имам 20 -годишен опит в областта на технологиите, 14 в обучението и мениджмънта и повече от 10 в областта на маркетинга.
Като digital и бизнес консултант повече от десетилетие, ето някои от моите постижения и текущи проекти:
* Автор съм на книгата “126 Steps to Becoming a Successful Entrepreneur
* Също така пиша за дигитални стратегии, развиващи се технологични бизнеси, маркетингови процеси, консултация и разнообразие от актуални теми съвзани с бизнес, иновации и лидерство – https://mariopeshev.com/blog/
* Публикуван съм във Forbes, Huffington Post, Entrepreneur, Inc. Magazine, Business 2 Community, CEO Blog Nation, Smashing Magazine и Apple News. Повече от моите материали са достъпни на https://mariopeshev.com/press/
* Топ писател ’18 на Quora (сега с 3,2 млн. Показвания на съдържанието) https://www.quora.com/profile/Mario-Peshev
* Бях обявен за един от най -влиятелните лица в сферата на WordPress, които да последвате през 2016 г. от Torque Magazine и ThemeFuse.
* Тази година бях официално приет за член на “Forbes Technology Council” – малка общност от специалисти в различни области, които биват лично поканени поради заслугите си.

Още за DevriX