За Easy Credit

Ние сме успешен бизнес с важна роля в обществото

Изи Кредит e една от най-динамично развиващите се небанкови финансови институции в България, специализирана в отпускането на краткосрочни кредити с над 16 годишен опит. Изи Кредит e собственост на български предприемачи, развила се до успешна международна компания, която заема лидерска позиция няколко поредни години по основния индекс за задържане и удовлетвореност на клиенти, което я прави компания с най-нисък репутационен риск.

Изи Кредит е най-известната марка бързи потребителски кредити с разпознаваемост на бранда над 75%. Над 635 000 клиенти се довериха на Изи Кредит, за които ежедневно се грижат над 3 500 служители и сътрудници в повече от 195 офиса в цялата страна.

Нашата мисия е да предоставяме отговорно и прозрачно бързи и достъпни кредити, директно в домовете на клиентите ни. Благодарение на дългогодишните ни традиции и натрупано ценно познание за нуждите на нашите клиенти, ние им помагаме да решават своите проблеми, като им осигуряваме улеснен достъп до финансиране.

Ние сме добро място за работа

Ценим високо нашите служители и сътрудници и знаем, че те са основният двигател на успехите, които постигаме. Инвестираме в развитието на служителите, които имат възможност да се развиват и в международните филиали на компанията, а също и в останалите фирми част от „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД .

Ние сме част от нещо голямо

Изи Кредит е част от „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД (МФГ), което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги в Централна и Източна Европа. МФГ управлява богато портфолио от успешни бизнес модели в сферата на кредитиране в дома, персонални кредити, финансиране на микро и малки предприятия, кредитни карти, дигитален бизнес и алтернативни финансови продукти и услуги. Всеки ден над 8 000 служители и сътрудници в повече от 400 офиса в България, Румъния, Полша, Северна Македония и Украйна полагат грижа за обслужването на над 635 000 клиенти.

Офиси на “Изи Асет Мениджмънт” АД


Обядвай със…

Биляна Стефанова – Заместник Търговски директор

Биляна Стефанова е част от “Изи Асет Мениджмънт” АД от самото ѝ създаване. Тя има прекрасно семейство, обича предизвикателствата и ръководи с личен пример.

От 2018 г. насам разширява функциите си като поема един от най-натоварените региони в България и участва в изграждането на стратегическите бизнес планове, политики и търговско управление на дружеството от позицията на Заместник Търговски директор.

Заемайки различни ръководни роли в компанията вече повече от 16 години, тя придобива богат опит във финансовата сфера и с радост би споделила интересни истории и ценни съвети от практиката си.