Easy Asset Management

“Изи Асет Мениджмънт” АД (Изи Кредит) е част от „Мениджмънт Файненшъл Груп“ АД (МФГ), което обединява водещи компании, специализирани в предоставянето на небанкови финансови услуги. Компанията стартира своята дейност през 2005 г. и към днешна дата има развитата търговска структура, която представлява мрежа от над 200 офиса с повече от 4500 служители и сътрудници, с помощта на които се покриват множество населени места и така се
осигурява достъп до финансовите услуги от почти всяка точка в България.

Компанията е изцяло българска и градим ноу-хау на българския пазар, което впоследствие изнасяме зад граница. Основен приоритет на компанията е да продължи да бъде близо до клиентите си, като постоянно усъвършенства съществуващите кредитни продукти и предлага нови такива, които да покриват постоянно променящите се нужди на пазара. Компанията е узряла и стабилна и една от основните цели пред нас е успешно развитие и разрастване на международните пазари. В момента бизнес моделът ни работи успешно в държави като Румъния, Полша, Украйна, Северна Македония и Хърватия.

Сред нас има хора, които са част от компанията от самото начало и са истински пример за това как може да тръгнеш от всяко ниво и да стигнеш до самия ѝ връх. Ценим новаторското мислене, стремим се да пазим в себе си детското любопитство и енергията на младостта, които ни дават силите и свободата да експериментираме, да предизвикваме както себе си, така и статуквото, да черпим от света най-доброто през най-новите практики в индустрията ни и да развиваме собствените си такива. Много от бизнес проектите ни са зародени като идеи от наши колеги и са реализирани и доведени до успешни начинания именно от тях. За нас водещи ценности са човечността, новаторството и отговорността. Работим в среда на близост и доверие, ръководени от отговорността към хората и това ни помага да решаваме предизвикателствата заедно като екип.

Компанията подкрепя развитието и желанията на служителите. Основната цел е всеки човек да бъде дългосрочно част от компанията, което осигуряваме чрез разнообразни и индивидуално разработени програми за развитие.

В „Изи Кредит“ работим, творим и се забавляваме за едно по-добро „утре“ за нашите клиенти, колеги, партньори и приятели, за нашите деца, за един по-добър и хармоничен свят.


Обядвай със…
Ирена Иванова – Оперативен директор

Ирена Иванова е част от “Изи Асет Мениджмънт” АД от самото начало.

През последните години Ирена управлява екипи в различни направления, свързани с функциите на ключовите звена Кредитен, Кредитно администриране и Кол Център, трупайки солиден опит зад гърба си, който днес предава, водена от отговорността към хората, в ролята си на Оперативен Директор.

Справяйки се с множество предизвикателства в ежедневието си, Ирена съумява да съхрани баланса и човечността си, които са тайните съставки в мотивирането и задържането на дългогодишните екипи, с които работи в синхрон.