Адвокатско дружество “Гугушев и партньори”

Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” е адвокатска кантора с водеща позиция на българския правен пазар.

Кантората предоставя висококачествени правни услуги на национални и международни корпорации, финансови и правителствени институции. Екипът на Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” е признат и награждаван от международните правни класации и се радва на отлична репутация на местно и международно ниво.

Сред отличията ни са наградата “Сделка на годината” 2021 г., 2022 г., “Кантора на годината” през 2015 г., 2017 г., както и честта да сме сред 100-те най-добри работодатели в България според Career Show Index три последователни години.

Специално място в корпоративната ни стратегия заема отговорността ни към устойчивото развитие на българското общество.

Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” ежегодно се ангажира с редица проекти, насочени към гражданската информираност в областта на правото и подкрепа на децата и младите таланти на България.


Обядвай с…
Адв. Виктор Гугушев – старши партньор в Адвокатско дружество “Гугушев и партньори”
Адв. Виктор Гугушев е старши партньор в Адвокатско дружество “Гугушев и партньори” и Ръководител отдела „Корпоративно и данъчно право“, както и движи цялостния процес на бизнес развитие и стратегия на кантората.
Адв. Виктор Гугушев е Старши партньор в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“. Силната му мотивация за развитие на правото и отдадеността му в професията му носи множество награди и отличия, които са пряк резултат и от силният му академичен профил, в който се открояват Columbia Business School, Queen Mary University of London и Софийски университет „Свети Климент Охридки“ В своята кариера, адв. Гугушев е водил множество междунаросни проекти по ключови сделки за региона.
Неговите професионални успехи и отдаденост към разпространението и развитието на правото в българското общество са признати с редица награди и международни отличия.
Извън професионалните си ангажименти, адв. Гугушев е изключително отдаден на филантропска дейност, подкрепяйки активно и участвайки в различни неправителствени организации и благотворителни проекти. Дълги години той е член на управителния съвет на „Сдружение на фамилния бизнес в България“, където работи за съхраняване на семейните ценности и осъществява редица успешни активности, реализирани чрез негово участие и подкрепа. Основните направления, в който той насочва своите усилия за подобряване на българското общество са свързани с образование, подкрепа на деца в неравностойно положение, работа в млади творци и запазване на културно – историческото наследство на България. Адв. Виктор Гугушев също е част от Консултативния съвет на Фондация „За нашите деца“, където активно взема участие в множество проекти.

Кандидатствай за лична менторска среща с адв. Виктор Гугушев

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: