За Ingram Micro

Ingram Micro е бизнесът зад световните марки със способност да достигне до близо 90 процента от населението на света. Нашето разнообразно портфолио от решения включва модерни и специализирани решения, облачни услуги, мобилни технологии и търговски технологии, като същевременно насърчаваме глобалната икономика с услуги за унищожаване и обратна логистика на информационно-технологични активи.

Използвайки инвестиции в технически, финансови и маркетингови ресурси, Ingram Micro помага на клиентите си да управляват по-добре своя бизнес и да развиват технологичните си практики по-бързо.

Ingram Micro оперира в 61 държави и достига до близо 200 други. Нашият пазарен обхват, разнообразно портфолио от решения и дигитална платформа Ingram Micro Xvantage™ ни отличават.

Имаме приблизително 27 000 служители, ангажирани да предоставят невероятно изживяване на нашите повече от 161 000 бизнес клиенти и 1500 производители, с които си партнираме по целия свят.

За да се чувствате страхотно на работното място в Ingram Micro, винаги се стремим да създадем балансирана и позитивна атмосфера, където всички се чувстват като приятели и са готови да помогнат. Извеждаме най-доброто от всички на преден план, като насърчаваме инициативата, новите идеи и желанието за учене. За да изразим ясно своята позиция, подкрепа и принос към важни обществени въпроси, организираме множество събития, инициативи за социална отговорност, кампании и дарения.

Като част от нашия екип, ние ще ви предоставим стабилност, сигурност, гъвкавост и, най-важното – свободата да бъдете себе си. Научете повече за кариерните възможности, които компанията предлага, тук. A, за да усетите духа и атмосферата в Ingram Micro GBS, последвайте профилите ни в социалните мрежи тук.


Обядвай с…
Тони Макмъри – Изпълнителен директор на Инграм Микро ГБС ЕООД
Тони Макмъри е изпълнителен директор на Инграм Микро ГБС ЕООД. В тази си роля, Тони отговаря за ежедневните операции на +1000 служители, като управлява стратегически бизнес партньорства с ключови вътрешни партньори из цяла Европа и създава силен имидж за привличане и задържане на таланти в компанията.
През своите повече от 25 години кариера в Инграм Микро, Тони е заемал позиции с нарастваща отговорност и преди да се премести в България, той е бил финансов директор на Инграм Микро Англия, където отговаря за всички финансови аспекти, свързани с оперативната дейност на стойност от 1,5 милиарда долара.
Тони е квалифициран счетоводител и член на професионалната организация CIMA. Като млад той е бил национален шампион по дълъг скок, представяйки родината му Англия. През 2021 г. е избран за член на борда на Американската Търговска Камара в България, а през 2022 г. става председател в организацията „Награда на херцога на Единбург“ в България.
Извън бизнеса, през последните 20 години Тони участва в самоорганизирани и самофинансирани предизвикателства в подкрепа на избрани от него благотворителни каузи и редовно изнася мотивационни и образователни беседи, вдъхновявайки много хора. През 2022 г. той участва в първия си Ted Talk на тема „The Power of the Great Outdoors“. Той успешно е събрал повече от 100 000 долара за добри каузи. Наборът от предизвикателствата му включва изкачването на Килиманджаро и връх Елбрус, каякинг по дължината на река Темза в Англия, бягане на множество маратони по света и 2000 км колоездене по цялата дължина на Великобритания. През 2015 г. Тони попада в националната преса, оцелявайки след земетресение с магнитуд 7,8 по Рихтер, което засяга голяма част от Непал, докато той изкачва връх Еверест. В момента Тони ръководи и участва в следващото си предизвикателство, а именно „Bulgarian 56 Peaks Challenge“ – благотворително изкачване на 56 български върха с височина над 2500 м, като събраните средства ще бъдат дарени в помощ на фондацията „За нашите деца“.

Кандидатствай за лична менторска среща с Тони Макмъри

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: