За Lidl Bulgaria

Lidl е водеща компания в бизнеса с търговия на дребно на хранителни стоки, като заема първо място в Европа и четвърто света.

Веригата е част от немската Schwarz-Gruppe. В международен план компанията е представена в 32 държави с мрежа от над 11 500 магазина и над 340 хиляди служители.

Lidl стъпва на българския пазар през 2010 г. Днес компанията има 119 магазина в 53 града и 2 логистични бази – в Равно поле и Кабиле.

Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

В основата на бизнес модел на компанията е разбирането ѝ за отговорност и устойчиво развитие. Затова сред ключовите приоритети на Лидл България са отговорността към продуктите и клиентите, служителите, бизнес партньорите, околната среда и местните общности.

Лидл България е коректен работодател за над 4000 служители и топ работодател N1 в ритейла за 2023 г. по оценка на Top Employers Institute. Компанията предоставя множество възможности за кариерно и професионално развитие в различни сектори на дейност. Предлага едни от най-добрите условия за работа на пазара, които включват отлично заплащане и богат пакет допълнителни придобивки. Сред най-силните страни на Лидл България е устойчивият стремеж за инвестиция в младите хора със серия от програми, които са реален вход към успешна кариера. Те осигуряват на младежите специфични знания и умения, подкрепа и среда, за да разгърнат своя потенциал.

Всичко за Lidl като работодател и за отворените работни места в компанията може да научите на jobs.lidl.bg.


Обядвай с…
Бисер Инчовски – Управител “Централизирани дейности” в Лидл България
Бисер Инчовски се присъединява към екипа на Лидл България през 2005 година на позицията аквизитьор. Две години по-късно, през 2007 година, поема длъжността Ръководител недвижимости. Продължава да се развива в структурата на компанията, като в периода 2009 – 2011 година е ръководител на офиса в Пловдив, а от 2011 година поема длъжността управител ресор Централизирани дейности и член на Управителния съвет. Преди да се присъедини към Lidl има опит в маркетингова агенция в Дрезден, Германия.
Най-важната мисия на екипа, ръководен от Бисер Инчовски, е да гарантира удобство във всяко едно отношение. От избора на локация през проектирането и строителството до техническото оборудване – в него са хората, които полагат основите на мрежата от търговски обекти, управляват съоръженията и недвижимите имоти на Лидл България и организират цялостното техническо снабдяване на компанията.

Кандидатствай за лична менторска среща с Бисер Инчовски

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: