За LPP

Историята на LPP датира от 1991 год., като за повече от три десетилетия изградихме компания, която към момента е една от най-динамично развиващите се модни компании в региона на Централна и Източна Европа. Управляваме пет широко разпознаваеми модни марки: Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay.

На международно ниво LPP присъства на почти 40 пазара, като оперираме на българския пазар от 2008 год. От тогава непреставаме да разрастваме своята мрежа от магазини и работни места, и към момента в България имаме над 700 служителя и над 60 магазина в цялата страна.

За нас най-важни са служителите в компанията и наш основен приоритет е както личностния, така и професионалния растеж на всеки един от тях.

През годините ние се обединихме около принципи като отговорност, откритост, уважение към другите и насърчаваме непринудената, и творческа работна атмосфера. В комбинация с уникалните умения, внесени от нашите служители, широките възможности за професионално израстване и общата любов към модата, създадохме силен и сплотен екип.

Семейната атмосфера е движещата ни сила всеки ден да бъдем най-добри в това, което правим. Създадохме сигурна работна среда, която дава спокойствие на нашите служители и по този начин имат възможността да достигнат пълния си потенциал. Всеки член на нашето семейство получава възможността за въвеждащи и надграждащи обучения, както и неограничени възможности за кариерно развитие.

„Определено това, което най-много ми харесва в компанията, е екипът. Подкрепата и приятелската атмосфера са ключът към успеха на LPP.“Злати Иванов, Оперативен мениджър, част от компанията от 13 години.

Наясно сме с въздействието, което индустрията ни оказва върху глобалната икономика, социалните и икономически отношения, както и околната среда. LPP се развива динамично и чувството ни за отговорност към всеки, който е част от нашия бизнес, е неразделна част от това развитие. Отзивчиви сме към нуждите на заобикалящата ни среда и не оставаме безразлични към тях.

Нашият отговор на климатичните предизвикателства е стратегията ни за устойчиво развитие 2020 – 2025 „За хората, за нашата планета“, интегрирана с бизнес стратегията на LPP. В нея сме поставили конкретни и измерими цели, свързани с нашия подход на всеки етап от работата ни.


Обядвай с…
Асен Динолов – Кънтри мениджър на LPP Bulgaria
Асен Динолов заема позицията Кънтри мениджър на LPP Bulgaria от 2016 год.  
Асен има над 16 години опит в сферата на модата и 13 години в Ритеил сектора. Завършил е „Финанси“ в Нов Български университет, като има широкоспектърни знания в областта.
За своето 7-годишно управление той успява да извоюва за България място сред приоритетните пазари в групата на LPP. Познанията му за продажбите и управлението дават мигновенни резултати, като още в първата година под негово ръководство компанията много бързо дръпва с продажбите и излиза на печалба – състояние, в което не я намира, започвайки работа в нея. Благодарение на богатия опит и личностните качества на Асен, днес компанията е една от най-динамично развиващите се модни компании в България, генерираща рекордни приходи.
В работата си той държи на откритата обратна връзка, насърчава свободатата при взимане на решения, както и проактивността. В подхода си към хората той използва разбиране, емпатия и смята, че двустранните компромиси са тайната съставка за дългосрочни отношения. За своите 37 години Асен има натрупан много и различен опит, който с удоволствие би споделил.

Кандидатствай за лична менторска среща с Асен Динолов

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: