Metropolitan Hotel Sofia

Metropolitan Hotel Sofia, a member of Radisson Individuals 4* е разположен в стратегическа близост до летище София, Бизнес парк, Мегапарк, Търговски център The Mall и Международния Експо център.

Бизнес хотелът разполага с 201 помещения за настаняване, 10 зали за срещи, 2 заведения за хранене, релакс център, безплатен паркинг и подземен охраняем гараж.

Като част от световния лидер на пазара Radisson Hotel Group, Hotel Metropolitan държи на високия стандарт в обслужването на своите клиенти, както и в постоянното развитие на уменията на служителите си чрез обучения и практики.

През 2020 Metropolitan Hotel Sofia е отличен от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация за най-добър 4- звезден градски хотел.

Мисия
Нашият дом е европейски оазис, в който посрещаме гостите си учтиво и добронамерено, сред уют, хигиена и храна, сготвена с желание от качествени продукти. Това дължим на нашите мотивирани колеги, които изпитват радост от работата си. За нас е важно труда на всеки да бъде оценен и заплатен и всеки член на екипа да се чувства щастлив.

Визия
Стремим се да осигурим европейски престой в бизнес-сърцето на столицата на България.

Ценности

  • Честност и доверие
  • Коректност и лоялност
  • Високи стандарти и качество на услугата
  • Да, аз мога!
  • Екипност и подкрепа
  • Усещане за дом и семейство

Култура
В хотела има приятелска атмосфера за работа, добра организация и позитивизъм. Има спокойствие, усещане за уютен дом и принадлежност към едно голямо семейство. Ръководителите познават хората в своя екип, управляват с коректност, човечност и зачитане. Служителите са насърчавани да надграждат уменията си,  имат условия да съчетават работата с образованието си.

Работните дни са динамични и никога не си приличат един с друг, което те кара винаги да си активен, адаптивен. Постоянната комуникация с различни и интересни хора и безбройните предизвикателства, пред които се изправяш, те учат как да реагираш в различните ситуации, да бъдеш тактичен и търпелив и винаги да си подготвен с отговори, дори и на най-неочакваните въпроси.


Обядвай с…
Мартина Божанска – Генерален мениджър на Metropolitan Hotel Sofia
Мартина Божанска е професионалист в областта на хотелиерството, с богат опит в международни хотелски вериги и образование от престижната Swiss Education Group. Като Генерален Мениджър на Метрополитън Хотел София, част от Radisson Hotel Group, тя отговаря за ефективните операции, финансовите резултати, стриктните стандарти на марката и текущия процес на обновление на хотелските стаи. Хотелът предлага висок клас услуги и гостоприемство със своите 201 луксозни стаи, многофункционален конферентен център и разнообразна гама заведения за хранене, задвижвани от ангажиран и вдъхновен екип.
Академичното развитие на Мартина включва магистърска програма по “Иновации, предприемачество и финанси” и докторантска дейност в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”. Поканена е за преподавател по Маркетинг и Лидерски умения в “HRS Кулинарна академия” и по Дигитален маркетинг в Xplora Academy, където допринася за подготовката на следващото поколение хотелиери.
Успехите на Мартина не се ограничават само до управленския аспект. Тя е пионер в интегрирането на дигитални маркетингови стратегии в хотелската индустрия и активен деятел за позиционирането на България като популярна конгресна дестинация. Нейният уникален опит и остри прозрения я превръщат в търсен лектор на събития и изложения.

Кандидатствай за лична менторска среща с Мартина Божанска

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: