За Sutherland

Съдърланд е компания за дигитална трансформация, ръководена от своя дългогодишен опит.

Повече от 35 години се грижим за клиентите на нашите клиенти, като предоставяме измерими резултати и ускоряваме растежа им. Нашите продукти и платформи, базирани на изкуствен интелект, са изградени с помощта на стабилна интелектуална собственост и автоматизация.

Ние сме екип от професионалисти на световно ниво, оперативно ефективни, културно свързани, отдадени на нашите клиенти и един към друг.

Наричаме го One Sutherland.

През 2008 година в София отваря врати многоезиков офис за обслужване на клиенти. Оттогава до днес в България Съдърланд достига 2,200 служители в 3 различни офиса в СофияБургас и във Варна или в режим работа от вкъщи. Екипът от професионалисти предлага техническо обслужване и обслужване на клиенти на повече от 17 европейски езика.

Нашето стойностно предложение като работодател:

Прави интересни неща, израствай по свой начин, бъди себе си!

В Съдърланд ще работиш над интересни проекти със страхотни хора с едни от най-големите брандове в света. Тук ти ще развиваш нови умения и опит, работейки в предизвикателна и насърчаваща среда. Ще поддържаш интересите си живи защото ние вярваме, че уникалната ти перспектива придава допълнителна стойност на твоята работа.

Офиси на Sutherland в България


Обядвай със…
Димитър Гълъбов – Изпълнителен директор на Sutherland
Димитър Гълъбов е изпълнителен директор на Съдърланд за България от 2015 г.
В рамкитена тези четири години компанията в България се е разширила значително в оперативно и финансово отношение, достигайки 2900 служители през 2019 г.
Димитър има над 20 годишен опит в бизнес развитие и управление на центрове за обслужване на клиенти, центрове за изнесени услуги и бизнес процеси, както и такива за споделени услуги.
Заемал е управленски роли в международни компании от различни сектори – телекомуникации, клинични изследвания, автомобилно производство и управление на бизнес процеси.
Магистър по икономика от УНСС и по бизнес администрация от Американския университет в България.

Още за Sutherland