За Xplora

Xplora е агенция за интегриран дигитален маркетинг с над 70 superHUMANS в екипа. Клиенти на Xplora за целия си дигитален маркетинг са над 100 мултинационални и местни компании, от бързооборотни стоки, през индустриални продукти, до финансови услуги. Агенцията изготвя маркетинг стратегии, в т.ч. по канали, за големи български или мултинационални компании, за скалиращи нишови бизнеси, както и за стартъп компании. Екипът на Xplora води множество обучения и майсторски класове в областта на дигиталния маркетинг, LinkedIn, Instagram, инфлуенсър маркетинг employer branding и други.

Xplora Academy,  дъщерна компания на Xplora, е специализирана в обучения и консултации по дигитален маркетинг за малки и средни компании, в която курсистите имат избор между цялостна програма по дигитален маркетинг и отделни пакети или модули – всичките преподавани от практици и с много примери.

Тук можете да разберете повече за работодателската марка на дигитална агенция Xplora.

А тук – да видите детайлни интервюта с клиенти на агенцията – откъде са тръгнали, къде са извлекли най-много полза, как скаралират дигиталния си маркетинг, какво съветват, какви трендове следят и използват. – https://xplora.bg/testimonials


Вие ще изберете темите, но досега най-много стойност хората, с които Жоро се среща, както и тези, които е ментроствал са открили в следните области

  • житейски и бизнес принципи в действие
  • развитие на потенциала – личностно и професионално
  • маркетинг в дигиталната ера
  • развитие на стойностно предложение на компания
  • employee value proposition и employer branding
  • лидерство и развитие на екип

Жоро е и съосновател, заедно с Ваня Ананиева, на Фондация Предай нататък, която помага на над 700 възрастни хора в общински домове в цяла България. Подкрепата включва от дезинфектанти, през празнични обед и вечеря за Коледа и Великден, до климатици, беседки, ремонт на стаи и “пенсионерска” фитнес площадка за Дома за стари хора в Добрич (над 100 души, средна възраст 82 години).

Обядвай с…
Георги Малчев – Управляващ съдружник в Xplora

Жоро Малчев е сред най-разпознаваемите лица в дигиталния маркетинг в България. Ако напишете името му в Google – ще видите, че има knowledge panel за него, а агенции за дигитален маркетинг пускат реклама при търсене на името му.

Ако напишете “положителни емоции”, “личностен профил”, “какво е да си лидер” или “екстремна отговорност” в Google – сред първите резултати ще излязат статии от блога му Malchev.net. Там Жоро представя приложими принципи и подходи, както и много конкретни примери – както за бизнеса, така и за личния живот. 

Ko-водещ е и на подкаста Xplore Marketing, в който практици в бизнеса и маркетинга споделят добри практики от своя опит в области като стратегически маркетинг, контент маркетинг, имейл маркетинг, планиране и анализ на кампании . Всеки епизод има детайлна анотация и приложени ресурси, препоръчани от участниците.

Развива и седмичен newsletter в Linkedin – представяне на ключови маркетинг концепции и подходи в дигиталния маркетинг илюстрирани с разбираеми примери.

Жоро над 25 години опит в маркетинга и бизнес развитието. Бил е управленски консултант, директор дирекция в Министерството на икономиката, оперативен директор, директор бизнес развитие, член на съвета на директорите на големи холдинги.

В момента той е управляващ съдружник в Xplora – една от най-големите български агенции за интегриран дигитален маркетинг. Колеги от индустрията споделят, че са впечатлени от скалирането на агенцията – до над 70 души на трудов договор за по-малко от 7 години от създаването н агенцията за интегриран дигитален маркетинг. Жоро е и управител на Xplora Academy.

Георги преподава маркетинг, комуникации и реклама в НБУ, УНСС и МВБУ. Сертифициран управленски консултант и сертифициран за управление на операциите. Завършил е eMBA към Американския университет. Член на Управителния съвет на IAB Bulgaria от 2016 г. до 2021 г. Член е на журито в множество конкурси за дигитален маркетинг. Жоро две години е и модератор на маркетинг журито на Сайт на годината. Говорител на редица форуми за маркетинг, технологии и бизнес. 


Xplora


Кандидатствай за лична менторска среща с Георги Малчев

като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: