За Yettel България

Yettel България, част от PPF Telecom Group, е телекомуникационна компания, която свързва над 3 милиона клиенти с хора, устройства и бизнеси. До март 2022 г. компанията присъства на българския пазар като Теленор България.

В над 20-годишната си история на българския пазар компанията изгражда солиден опит като пионер в областта на безжичните мрежи и отвъд тях, като стартира първата търговска 4G мрежа в България през 2015 г.,


първата VoLTE услуга през 2018 г. и проправя пътя за развитието на 5G с първия тест на мрежата от пето поколение в страната.

Водещият в сектора подход на Yettel към инфраструктурата печели шест поредни сертификата Best in Test на световната компания umlaut, определяща златния стандарт в телекомуникациите.

Днес Yettel България има повече от 1800 служители, оперира над 180 магазина и осигурява покритие на мобилната мрежа за над 99% от населението на България.


Обядвай с…

Евелина Цонева – мениджър „Развитие на таланти“

“Кариерата ми в областта на човешки ресурси стартира след като много млад ръководител на проект трябваше да се сблъскам с предизвикателството да построя от нулата три различни екипа и тяхната дейност. В продължение на няколко години преминах с колегите ми от отдел човешки ресурси през целия процес по наемане, обучение и управление на новосформираните екипи. Никога до този момент не бях и предполагала, че тези дейности могат да бъдат моето бъдеще. Роди се интереса към управлението на хора и поех по тази пътека. Преминах през няколко различни позиции в сферата, учех с невероятна скорост от самата работа и добрите практики в световен мащаб. Имах възможността да се потопя в различните предизвикателства на всяка една от тях и лично да видя взаимодействието между дейностите по управление на хора с бизнеса и стратегическото им значение за това той да е успешен.

Ръководила съм екипи, които основно са в сферата на подбора и HRBP дейности, проекти свързани с трансформация на процеси и култура, управление на промяната, обучения и развитие, изграждане на корпоративна култура, работодателска марка и др. Преминала съм през мащабни и стратегически за мястото и времето си проекти по подбор изискващи наемането на хора от цял свят и на територията на различни държави за кратък период от време, сформиране на огромни екипи от нулата и тяхното развитие до осигуряване на гладко представяне за бизнес.

В Yettel от пет години ръководя екипите за наемане, обучение и развитие на нашите таланти. Динамиката, промяната и развитието са моите двигатели, за да се чувствам добре в кожата си и в това, което правя.”


Кандидатствай за лична менторска среща с Евелина Цонева
като попълниш следната мотивационна форма възможно най-изчерпателно: