Боян Антонов – Генерален мениджър на Coherent Solutions

Кампанията, която среща млади амбициозни хора с лидерите на най-атрактивните компании у нас, събра Боян Антонов и Лина Тодорова – и двамата възпитаници на Техническия университет в София.

Боян Антонов е член на мениджмънт борда на Coherent Solutions Inc., и през 2018 г. основава българския офис на компанията. С повече от 19 години в IT-сферата, той има опит в продуктови и сървис компании и проекти от финансовия, микро-финансовия, застрахователен и банков сектор. С профил управление на проекти е работил в български и международни компании по проекти в България, Европа, Азия, Африка и Америка.

Вижте какви впечатления споделя Боян Антонов от срещата си с победителя в кампанията – Лина Тодорова.

Какво Ви мотивира да участвате в кампанията?

Формата на кампанията е нещото, което ми направи най-силно впечатление. Възможността за директен и неформален разговор с амбициозни млади хора е нещото, което много се доближава до нашата фирмена култура и начин на работа в Кохирънт Сълюшънс.

Разкажете ни как премина срещата през Вашите очи.

Всичко беше организирано чудесно и за нас остана само да се насладим на срещата и разговора. Използвам случая да благодаря за прекрасната организация и съдействие на екипа на кампанията.

Какво научихте от разговора си с победителя Лина Тодорова?

Научих много. За препятствията, които трябва да преодоляват студентите, за мотивацията и за това как се следват мечтите и желанията в условията на днешната реалност. 

Какви качества Ви впечатлиха у нея?

Освен, че е много позитивен човек, Лина ме впечатли най-вече, с това, че знае с какво иска да се занимава в бъдеще, както и усилията, които полага за да сбъдне своите желания и стремежи.

Бихте ли участвали отново в кампанията „Обядвай с шефа на…“ и какво бихте посъветвали бъдещите участници?

С голямо удоволствие.

Лина Тодорова също разказва за емоциите си по време на срещата.

Как научи за кампанията и какво те подтикна да кандидатстваш?

Научих за кампанията съвсем случайно от Facebook. Останах изключително впечатлена след като прочетох повече за кампанията, т.к. досега не се бях натъквала на подобна възможност, която да предоставя опознавателна среща в неформална среда. Именно тази обстановка предразполага и двете страни за запознаство без излишните напрежения и притеснения, които в повечето случаи са типични за едно интервю. 

Разкажи ни как протече срещата през твоите очи.

Категорично очакванията ми бяха оправдани! Първоначално имаше малки притеснения от моя страна, но бързо отминаха. В лицето на г-н Боян Антонов открих един усмихнат, приятелски настроен човек, въпреки заеманата от него високопоставена длъжност. Срещата не се основаваше на принципа въпрос – отговор, а имаше и доза хумор, която предразполагаше обстановката още повече.

Какво научи от разговора си с Боян Антонов и кой е най-важният съвет, който ти даде той?

На първо място затвърдих мнението си за г-н Боян Антонов, което вече бях изградила от краткото резюме, с което се запознах предварително, и именно то беше причината да избера да кандидатствам за среща с него. Получих отговор на всичките си въпроси, свързани с компанията – колко и какви специалисти работят в нея, има ли стажантски програми, върху какви проекти работят, какви възможности за кариерно развитие предоставят, каква е работната атмосфера. Благодарение на отговорите, които получих, аз мога да си дам сметка дали бих се чувствала добре в техния колектив и ще поддържам ли връзка за тях в бъдеще, а отговорът ми е категорично – да! Най-важният съвет, който взех от срещата си с г-н Боян Антонов е, че човек трябва да преследва целите си докрай, воден от собственото си желание и мотивация! 

Промени ли се мнението ти за компанията след обяда? 

Мнението ми за компанията след обяда не се промени, а се затвърди!

Би ли участвала отново в кампанията “Обядвай с шефа на…” и какво би посъветвала бъдещите участници? 

Категорично, да! Не бих пропуснала подобна възможност – това е и съветът ми към бъдещите участници! Участвайте! Това е една рядко срещана възможност, която ще ви накара да се отърсите от всякакви притеснения, и чувствайки се напълно свободни може да зададете своите въпроси без да мислете за предстоящи последици! Страхотно място, организация и отношение!

Similar Posts